Χρήματα για να μην εκπορνευτεί έδωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη νεαρή Ρούμπι όπως δήλωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια δίκης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ομίλου Mediaset, τη Δευτέρα (11/4).

«Δεν υπήρξε καμία κατάχρηση εξουσίας. Σεβάστηκα πάντα τους νόμους και ζήτησα πληροφορίες για μια περίπτωση που μπορούσε να προκαλέσει ένα σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο», είπε ο Μπερλουσκόνι όσον αφορά το τηλεφώνημα του στην διεύθυνση αστυνομίας του Μιλάνου, όπου είχε οδηγηθεί η νεαρή μαροκινή, στις 28 Μαΐου του 2010.

Όσον αφορά τα ποσά που έδινε ο Καβαλιέρε στη Ρούμπι για ερωτικές υπηρεσίες είπε ότι «έδωσα χρήματα στην Ρούμπι για να μην εκπορνευτεί».

«Σε ό,τι αφορά στην ατιμωτική αυτή κατηγορία, δεν υπάρχει τίποτα το αληθές διότι η ίδια η κοπέλα που θα έπρεπε να είναι, υποτίθεται, το θύμα, δήλωσε πάντα ότι δεν δέχθηκε ιδιαίτερες προτάσεις από μέρους μου», προσέθεσε.

«Η κοπέλα αυτή, μας διηγήθηκε μια ιστορία γεμάτη πόνο που μας συγκίνησε. Την βοήθησα δίνοντάς της την δυνατότητα να ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής μαζί με μια φίλη της. Έπρεπε να το στήσει, φέρνοντας ένα λέιζερ για αποτρίχωση, που είχα την εντύπωση ότι κόστιζε σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ. Εκείνη, όμως, δήλωσε ότι κόστιζε εξήντα χιλιάδες ευρώ και εγώ έδωσα εντολή να της δοθεί το ποσό αυτό, ώστε να μην είναι αναγκασμένη να εκπορνεύεται, και να την οδηγήσω προς τον ακριβώς αντίθετο δρόμο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook