Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 25χρονος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί από τις αρχές Απριλίου ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, της 23χρονης φίλης του, Φαίης Μπάχλα στη Νέα Μάκρη.

Νωρίτερα, ο 25χρονος παραδόθηκε στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων από τον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, ο 25χρονος.

Σε βάρος του νεαρού είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, το οποίο εκτελέστηκε με την αυτόβουλη εμφάνισή του στην Εισαγγελία.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και αποδίδει το τραγικό περιστατικό σε ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος υποστηρίζει ότι με το θύμα είχαν ένα «ερωτικό καυγαδάκι» και πάνω στον διαπληκτισμό η κοπέλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Για το συμβάν έχει, ήδη, καταθέσει η αδελφή τής 23χρονης, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό, ενώ, ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου θα καταθέσουν συγγενείς του.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος φέρεται να έχει σχέσεις με τον ακροδεξιό χώρο και συγκεκριμένα, με τη Χρυσή Αυγή.

Το χρονικό του θανάσιμου ξυλοδαρμού

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη Φαίη άφησε την περασμένη εβδομάδα την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, τρεις εβδομάδες αφότου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Ο 25χρονος είχε εμπλακεί σε αιματηρή επίθεση εναντίον δημοτικού συμβούλου στην Αγία Παρασκευή, που σημειώθηκε προεκλογικά στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία. Η 23χρονη Φαίη διατηρούσε δεσμό με τον 25χρονο και το βράδυ της 5ης Απριλίου το ζευγάρι είχε βγει για να διασκεδάσει.

Κατά την επιστροφή το ζευγάρι τσακώθηκε και η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο. Ο 25χρονος την ακολούθησε και την ξυλοκόπησε άγρια. Σε ένα από τα χτυπήματα, η άτυχη 23χρονη χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου κι έμεινε αναίσθητη.

Ο δράστης την μετέφερε στο νοσοκομείο και – κατά τις πληροφορίες- ειδοποίησε την οικογένειά της, όταν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ζήτησαν κάποιον συγγενή της. Από την πλευρά της, η οικογένεια είπε στην αστυνομία ότι ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, από την έρευνα που έγινε, το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Μάκρης σχημάτισε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες εις βάρος του 25χρονου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook