Το «μυστικό» της παράλληλης σχέσης αποκάλυψε την Τετάρτη στον ανακριτή ο 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης, ο οποίος κατηγορείται για το θανάσιμο ξυλοδαρμό της 23χρονης Φαίης Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου, ωστόσο, ο νεαρός κρυβόταν και τελικά αποφάσισε να παραδοθεί στις αρχές το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο πελάτης του στον ανακριτή ισχυρίστηκε ότι ήταν ατύχημα όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 5ης Απριλίου.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι όταν γνώρισε την Φαίη έκανε παράλληλη σχέση με την 32χρονη αδερφή της η οποία ήταν παντρεμένη.

Υποστήριξε επίσης ότι όσο τα είχε με την Φαίη, η μεγάλη αδελφή της τον πίεζε να χωρίσει και εκείνη θα έπαιρνε διαζύγιο για να είναι μαζί.

Σύμφωνα πάντα με τον κατηγορούμενο, το βράδυ που έγινε το κακό, είχε αποκαλύψει τα πάντα στην Φαίη. Το θύμα, τον πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να συναντηθούν για να του ζητήσει εξηγήσεις.

Λογομάχησαν και όπως λέει ο ίδιος αφού καυγάδισαν πολύ άσχημα εκείνη του επιτέθηκε και τον χαστούκισε.

Τότε, εκείνος απάντησε στο χαστούκι με χαστούκι και η κοπέλα έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Όπως είπε επίσης, τη μετέφερε ο ίδιος στον Ερυθρό Σταυρό και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ήταν εκείνος που ειδοποίησε την μεγάλη αδερφή της Φαίης. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι έμεινε 2 ημέρες στο προσκέφαλο της κοπέλας.

Το περιστατικό που αποδείχθηκε μοιραίο, έγινε στις 5 Απριλίου και στις 7 ασκήθηκε δίωξη εναντίον του για απλή σωματική βλάβη.

newpost.gr