Έξαλλη έχει γίνει η γνωστή τηλεπερσόνα Kim Kardashian, καθώς οι υπεύθυνοι του τουρκικού Cosmopolitan αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το τεύχος με εξώφυλλο την εκρηκτική Kim, την ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των Αρμενίων, αγνοώντας το γεγονός ότι οι Kardashians έχουν καταγωγή από την Αρμενία!

Η 30χρονη καλλονή, όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει υπερήφανη για την αρμένικη καταγωγή της, μιας και ο πατέρας της Kim, Robert, ο οποίος δυστυχώς έχει πεθάνει, ήταν Αρμένιος 3ης γενιάς που ζούσε στην Αμερική. Η Kim κατά το παρελθόν έχει εκδηλώσει τον αποτροπιασμό της για τις πράξεις των Τούρκων κατά τη διάρκεια και έπειτα τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στη φωτογραφία η εντυπωσιακή μελαχρινή φοράει ένα στράπλες μίνι φόρεμα και χαμογελάει με μεγάλη αυτοπεποίθηση μπροστά στο φακό. Η εν λόγω φωτογραφία, αποτελεί μέρος μιας κοινής φωτογράφΙσης που έγινε από το περιοδικό Cosmopolitan, και οι φωτογραφίες μοιράστηκαν σε εκδόσεις σε όλο τον κόσμο.

«Μόλις διαπίστωσα ότι είμαι το εξώφυλλο στο τουρκικό Cosmopolitan αυτού του μήνα. Όταν έκανα τη φωτογράφηση για το περιοδικό δεν ήξερα ότι η τουρκική έκδοση σκόπευε να το κυκλοφορήσει ΑΥΤΟΝ το μήνα, δεδομένου ότι αυτόν το μήνα είναι η ημέρα μνήμης για την γενοκτονία των Αρμενίων» έγραψε η Kim στο blog της.

Μάλιστα η Kim συνέχισε λέγοντας: «Η αρμένικη κληρονομιά μου σημαίνει πολλά για εμένα και μεγάλωσα έτσι ώστε να είμαι υπερήφανη για  την καταγωγή της οικογένειάς μου. Και ήταν μεγάλη τιμή για μένα να είμαι εξώφυλλο στο πρώτο τεύχος του Cosmopolitan στην Αρμενία».

Εκπρόσωπος της Kardashian δήλωσε πως «η Kim είναι αναστατωμένη από το γεγονός, όμως αν λάβουμε υπόψη μας την μέχρι πρότινος καλή τους σχέση, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ένα λάθος, αφού δε πιστεύει ότι το Cosmo θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο επίτηδες».