Επίσκεψη κλιμακίου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εργασιών της 7ης Προσυνεδριακής στάσης Κρήτης ενόψει του συνεδρίου του κόμματος.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνάντησης του κλιμακίου με τοπικούς φορείς, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα του τόπου, τα οποία θα συζητηθούν τόσο κατά τη διαδικασία του προσυνεδριακού διαλόγου, όσο και στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Επικεφαλείς του κλιμακίου ήταν οι Βουλευτές κα. Λένα Μακρή και οι κ.κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης και Μάνος Κόνσολας.

Τα μέλη του κλιμακίου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γεώργ. Γιακουμάκης και τους Αντιπροέδρους κ.κ. Εμμανουήλ Ψαρουδάκη και Ευάγγελο Μανιουδάκη.

«Τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας δεν έχουν μειωθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Αντίθετα, σχεδόν όλοι οι μακροοικονομικοί δείκτες, με εξαίρεση αυτού της βελτίωσης του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών, έχουν επιδεινωθεί.

Οι αυξανόμενες επιβαρύνσεις, η μείωση του διαθέσιμου καταναλωτικού εισοδήματος, αλλά, κυρίως, η εφιαλτική αύξηση του αριθμού των ανέργων, έχουν κάνει την κατάσταση πραγματικά πολύ δύσκολη για όλους μας.

Η ενδυνάμωση της οικονομίας, στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η Χώρα μας, αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα για τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού και τους συλλογικούς φορείς έκφρασής του», τόνισαν στα μέλη του κλιμακίου, μεταξύ των άλλων, τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του κλιμακίου στελεχών της ΝΔ, ανέφεραν ότι σκοπός της επίσκεψης είναι να ενημερωθούν τα στελέχη για τα προβλήματα της κοινωνίας, μέσα από τις αυτές συναντήσεις προκειμένου, στη συνέχεια να μεταφερθούν στα όργανα του Κόμματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook