Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης, συμμετέχει και φέτος στους εορτασμούς για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων διοργανώνοντας εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2013, στις 12:30μ.μ., η αρπίστα Ελένη Τσαουσάκη και η φλαουτίστα Ειρήνη Βούζη, θα παρουσιάσουν, στο χώρο του Μ.Σ.Τ., έργα σύγχρονης μουσικής για φλάουτο και άρπα των Claude Debussy, Alan Hovhanness, Joseph Jongen, Eric Satie.

Τα έργα αποτελούν μέρος της παράστασης των δύο μουσικών, East meets West, η οποία αναφέρεται σε δυτικούς συνθέτες που η μουσική τους έχει επιρροές και στοιχεία της μουσικής της ανατολής.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Στα πλαίσια αυτού του εορτασμού τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Εικαστικών Εργαστηρίων του Μ.Σ.Τ. Κρήτης είναι αφιερωμένα στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για τα παιδιά της πόλης μας.

Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν το Σάββατο 18 Μαΐου, στις ώρες: 10:00 – 12:00, για παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών, στο χώρο του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (οδός Χειμάρας 5) και των Εικαστικών Εργαστηρίων (οδός Χειμάρας 8).

Επισημαίνεται ότι την ημέρα εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, η είσοδος στο Μουσείο, θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: 09:00 - 14:00 & 19:00-21:00
Σαββατοκύριακο: 10:00 - 15:00
Δευτέρα: Κλειστά