Παρουσία του προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου και Απόστολου Τερζή η ΠΑΕ Πλατανιάς παρέθεσε δείπνο στους αθλητικούς συντάκτες των Χανίων.
Ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ο έμπειρος τεχνικός να έρθει πιο \”κοντά\” με τους ανθρώπους που καλύπτουν καθημερινά το ρεπορτάζ της ομάδας.
Ο Μακεδόνας προπονητής πιο χαλαρός πλέον μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Super League διηγήθηκε αρκετές ιστορίες από την προπονητική του καριέρα.
Πάντως όπως ανέφερε ήταν η πρώτη φορά που δειπνούσε με δημοσιογράφους έπειτα από 22 χρόνια περίπου, αφού οι πρώτοι που είχαν αυτή την… τύχη ήταν οι ρεπόρτερ της Ρόδου, όταν ήταν προπονητής στο Διαγόρα.
Το κλίμα στη βραδιά ήταν αρκετά ευχάριστο και το ραντεβού των δυο πλευρών αναμένεται να ανανεωθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού όλα συνηγορούν στο ότι ο Αναστασιάδης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, κάτι που θα γνωστοποιήσει μέσα στις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Πέμπτη (23/05).
Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ για το δείπνο:

Με θερμά λόγια για τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης, κατά το χθεσινοβραδινό δείπνο που παρέθεσε η Π.Α.Ε. στους αθλητικούς συντάκτες των Χανίων σε εστιατόριο, στον Πλατανιά, παρουσία και των δύο στενών συνεργατών του Έλληνα τεχνικού, Λεωνίδα Δημητρακόπουλου (βοηθός προπονητή, γυμναστής) και Απόστολου Τερζή (προπονητής τερματοφυλάκων).

Παράλληλα, ο κ. Αναστασιάδης γνωστοποίησε ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα ανακοινώσει αν θα παραμείνει στην ομάδα.

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, με τους οποίους συζήτησε για αρκετή ώρα μια σειρά από θέματα που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο εντός και εκτός Ελλάδας, απαντώντας, μάλιστα, σε αρκετές ερωτήσεις, ο καταξιωμένος Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε, αναφερόμενος στη Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, ότι πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα του συναντά ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται σε τέτοιο βαθμό, ως ομάδα, με αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια, συνέπεια στις οικονομικές και άλλες υποχρεώσεις τους και χωρίς καμία διάθεση προσωπικής προβολής, με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του Συλλόγου.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν, επίσης, ο α” αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, Μανώλης Μαθιουλάκης, ο β” αντιπρόεδρος, Αντώνης Κοκολοδημητράκης, ο γενικός γραμματέας, Γιάννης Τρούλης, ο τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Λάμπρος Μαλτέζος και ο υπεύθυνος Τύπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Γιώργος Γεωργακάκης.

Σημειώνεται ότι οι προπονήσεις της ομάδας του Πλατανιά σταματούν σήμερα, Κυριακή. Αύριο, Δευτέρα, ο κ. Αναστασιάδης θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να ανακοινώσει στη Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων αν θα παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ευχαριστούν θερμά τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Μεταξία» για την άψογη φιλοξενία.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook