Ο Πλατανιάς έχει \”τσεκάρει\” εδώ και καιρό περιπτώσεις παικτών από την Ισπανία, καθοδηγούμενος ουσιαστικά από το μάνατζερ που έφερε τον Αγκιλέρα και τον Καστέλς στα Χανιά.
Μία ομάδα της οποίας ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν άνθρωποι του Πλατανιά κατά την περίοδο του ταξιδιού τους στην Ισπανία ήταν και η Μούρθια.
Από την πρώην ομάδα του Αγκιλέρα αναφέρουν οι – ανεπιβεβαίωτες – πληροφορίες μας ότι προέρχεται ένας τερματοφύλακας, η περίπτωση του οποίου εξετάζεται σοβαρά.
Με βάση τη φετινή σεζόν ο Χάβι Χιμένεθ φαντάζει ως η ιδεατή λύση αφού είναι ο βασικός γκολκίπερ της Μούρθια και αυτός που υπερασπίστηκε την εστία της στους αγώνες που παρακολούθησαν οι παράγοντες της χανιώτικης ομάδας.
Το συμβόλαιο του ύψους 1,79 εκ. τερματοφύλακα λήγει τον Ιουνίου, αλλά οι τελευταίες αναφορές από την Ιβηρική Χερσόνησο κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Λεβάντε, το οποίο μπορεί να καταλήξει σε \”γάμο\”.
Ο Javier Jiménez Camarero όπως είναι το πλήρες όνομά του έχει γεννηθεί στις 8 Ιουνίου 1987.
Από το 2006 έως το 2008 ήταν στην Ντεπορτίβο Αλαβές, για να \”μετακομίσει\” έως το 2011 στη Βαγιαδολίδ. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους μετεγγράφηκε στη Μούρθια.
Στη Σεγούντα Ντιβιζιόν φέτος μετράει 37 συμμετοχές.
Στη Μούρθια βέβαια υπάρχει και η περίπτωση του Αλμπέρτο Θιφουέντες (γεν. 29/5/1979), που επίσης λήγει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο, αλλά με βάση την πληροφόρηση που έχουμε η περίπτωση που εξετάζεται από τον Πλατανιά είναι αυτή του Χιμένεθ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook