Στα δικαστήρια θα λύσουν μάλλον τις «διαφορές» τους, γιατρός και… παρ’ ολίγον ασθενής της Ψυχιατρικής Κλινικής, μετά την επίθεση που δέχθηκε η πρώτη με βαρύ αντικείμενο από τον δεύτερο, μέσα στο ίδιο της το γραφείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το PatrasTimes, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, όταν έπειτα από εισαγγελική παραγγελία, μεταφέρθηκε εκεί Πατρινός με τη συνοδεία αστυνομικών, προκειμένου να εξεταστεί για το αν χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης ή όχι.

Η γιατρός που τον εξέτασε, αποφάσισε πως δεν τίθεται θέμα και πως έχει σώας τας φρένας, όμως μάλλον στον… ασθενή δεν άρεσε η συγκεκριμένη απόφαση και αντέδρασε άσχημα.

Όπως αναφέρουν πηγές του PatrasTimes, άρχισε να φωνάζει προς τη γιατρό και τελικά άρπαξε ένα βαρύ αντικείμενο πάνω από το γραφείο της και της το πέταξε.

Η γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει και δέχθηκε το χτύπημα. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, κάτι που κατάφεραν ύστερα από αρκετή ώρα. Τελικά η γιατρός υπέβαλε μήνυση για το περιστατικό και έτσι το συγκεκριμένο θέμα θα απασχολήσει και τις δικαστικές Αρχές.