5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES
Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES στον αγώνα του Μinoan camp στην πίστα του παγκρήτιου σταδίου. Στην κατηγορία ανδρών νικητής ήταν ο Παπουτσάκης Γεράσιμος και ακολούθησαν οι συναθλητές του Χαιδεμενάκης Χαράλμπος και Κανουπάκης Γιώργος.
Στα μίνι μεγάλα νικητής αναδείχθηκε ο Γιαννουδάκης Κώστας με 4ο τον συναθλητή του Μαυριγιαννάκη Βασίλη.
Στους παμπαίδες δεύτερος κατετάγη ο Κορτσιδάκης Μάριος.

7 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΙΝΕ Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES
Στον αγώνα αντοχής 100χ.λ.μ της Κυριακής τον οποίο διοργάνωσε ο ΠΟ Ρεθύμνου για 3η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία όπεν ο Κακαβελάκης Ιωάννης ηταν 3ος.
Στις γυναίκες η Κανδυλάκη Ελευθερία κέρδισε και 4η ήταν η συναθλητρία της Τζομπανάκη Κατερίνα.
Στους έφηβους ο Κορτσιδάκης Μιχάλης ήταν 3ος και στους άνδρες ο Βεργής Βασίλης 4ος και ο δρακάκης Ιωάννης 5ος.
Στην κατηγορία μάστερ Α νικητής ήταν ο Πελεκάνακης Χρήστος 3ος ο Κουτρουμπάς Βαγγέλης, 4ος, 5ος και 6ος, Σφακιανάκης Χάρις, Μαρκογιαννάκης Δημήτρης και Λιονάκης Χάρις αντίστοιχα.
Στην κατηγορία μάστερ Β 2ος τερμάτισε ο Χαιρετάκης Γιώργος, 3ος ο Μαραγκουδάκης Μαόλης και 6ος ο Λιοδάκης Ηλίας.
Στην κατηγορία μάστερ Γ 2ος ήταν ο Ανεσιάδης Χρήστος παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα στα τελευταία χιλιόμετρα.

4ος ΡΟΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΥΜΗΤΤΟΥ
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ροβάκης, στην χωμάτινη διαδρομή ανάβασης του Υμηττού, στον αγώνα, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Θησέας, με την επωνυμία 5o WORLDOFBIKE CHALLENGE. Συνολικά πήραν μέρος 77 ποδηλάτες και τερμάτισαν 74. Ο αθλητής του ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και τερμάτισε τέταρτος με λίγα δευτερόλεπτα διαφορά από τον τρίτο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook