5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES
Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES στον αγώνα του Μinoan camp στην πίστα του παγκρήτιου σταδίου. Στην κατηγορία ανδρών νικητής ήταν ο Παπουτσάκης Γεράσιμος και ακολούθησαν οι συναθλητές του Χαιδεμενάκης Χαράλμπος και Κανουπάκης Γιώργος.
Στα μίνι μεγάλα νικητής αναδείχθηκε ο Γιαννουδάκης Κώστας με 4ο τον συναθλητή του Μαυριγιαννάκη Βασίλη.
Στους παμπαίδες δεύτερος κατετάγη ο Κορτσιδάκης Μάριος.

7 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΙΝΕ Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES
Στον αγώνα αντοχής 100χ.λ.μ της Κυριακής τον οποίο διοργάνωσε ο ΠΟ Ρεθύμνου για 3η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία όπεν ο Κακαβελάκης Ιωάννης ηταν 3ος.
Στις γυναίκες η Κανδυλάκη Ελευθερία κέρδισε και 4η ήταν η συναθλητρία της Τζομπανάκη Κατερίνα.
Στους έφηβους ο Κορτσιδάκης Μιχάλης ήταν 3ος και στους άνδρες ο Βεργής Βασίλης 4ος και ο δρακάκης Ιωάννης 5ος.
Στην κατηγορία μάστερ Α νικητής ήταν ο Πελεκάνακης Χρήστος 3ος ο Κουτρουμπάς Βαγγέλης, 4ος, 5ος και 6ος, Σφακιανάκης Χάρις, Μαρκογιαννάκης Δημήτρης και Λιονάκης Χάρις αντίστοιχα.
Στην κατηγορία μάστερ Β 2ος τερμάτισε ο Χαιρετάκης Γιώργος, 3ος ο Μαραγκουδάκης Μαόλης και 6ος ο Λιοδάκης Ηλίας.
Στην κατηγορία μάστερ Γ 2ος ήταν ο Ανεσιάδης Χρήστος παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα στα τελευταία χιλιόμετρα.

4ος ΡΟΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΥΜΗΤΤΟΥ
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ροβάκης, στην χωμάτινη διαδρομή ανάβασης του Υμηττού, στον αγώνα, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Θησέας, με την επωνυμία 5o WORLDOFBIKE CHALLENGE. Συνολικά πήραν μέρος 77 ποδηλάτες και τερμάτισαν 74. Ο αθλητής του ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και τερμάτισε τέταρτος με λίγα δευτερόλεπτα διαφορά από τον τρίτο.