Το άγριο έγκλημα διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του θύματος. Ο δράστης απείλησε τον επιχειρηματία, Δημήτρη Κουτρουμάνο, με πιστόλι, την ώρα που έφευγε από την επιχείρηση με τη γυναίκα του και αφού τον πυροβόλησε δύο φορές, διέφυγε αρχικά πεζός.

«Έβαλε το χέρι στην τσέπη να δώσει τα λεφτά και εκείνος τον πυροβόλησε… Γιατί τόσες φορές δίναμε τα λεφτά κι έφευγαν…» ανέφερε στο ilialive.gr συντετριμένη η σύζυγος του θύματος.

Η χθεσινή ληστεία ήταν η τρίτη στο πρατήριο και στάθηκε μοιραία για τον ιδιοκτήτη του.

Ο δράστης πήγε στην επιχείρηση στις δέκα το βράδυ, την ώρα που ο 63χρονος ετοιμαζόταν να κλείσει το πρατήριο.

Ήταν, όπως πάντα μαζί με τη σύζυγό του, και ετοιμαζόντουσαν να πάνε στο σπίτι τους…

Ο αδίστακτος δράστης, που δεν αποκλείεται να είχε και συνεργό του, εμφανίστηκε μπροστά στο αντρόγυνο, την ώρα που κλείδωναν την πόρτα για να φύγουν.

Φορούσε μάσκα και ήταν οπλισμένος με πιστόλι. Απείλησε τον 63χρονο και όταν εκείνος έβαλε το χέρι στην τσέπη να του δώσει τα χρήματα, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο φορές στο λαιμό.

Ο επιχειρηματίας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και ο ληστής έφυγε τρέχοντας από παρακείμενο δρόμο και χάθηκε μέσα στο σκοτάδι.

Σοκαρισμένη η σύζυγός του θύματος κάλεσε σε βοήθεια και ασθενοφόρο παρέλαβε τον 63χρονο και τον διακόμισε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του…

nocomments.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook