Η γνωστή αστρολόγος, στο παρελθόν έχει αποκαλύψει ότι μεγάλωσε με θετούς γονείς ωστόσο τώρα αποκάλυψε πως οι συγγενείς των ανθρώπων που τη μεγάλωσαν δεν τη στήριξαν στην πορεία της ζωής της.

\”Δεν ένιωσα ότι εντάχτηκα ποτέ. Όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, κόπηκαν αμέσως οι γέφυρες με την οικογένεια του μπαμπά. Τη στιγμή που πεθαίνει η μαμά, κόβονται οι γέφυρες με την οικογένεια της μαμάς. Δεν υπήρχε αυτή η αποδοχή. Οικογένεια ήμασταν οι τρεις μας. Όταν έφυγαν οι δύο, έμεινα μόνη\”, είπε.

\”Το να βρίσκεσαι ξαφνικά μόνος σου σε αυτή τη ζωή και να μην έχεις κάπου να αποταθείς δεν είναι και το πιο ευχάριστο. Είσαι παιδί ακόμα, είχα μόλις μπει στο πανεπιστήμιο. Δεν ήξερα τι μου γινόταν, αλλά τα έμαθα όλα! Δεν χάρηκα τη ζωή, αλλά επιβίωσα\”, συνέχισε.

Η ίδια συμπλήρωσε ότι έμαθε πως είναι υιοθετημένη στα εφηβικά της χρόνια και δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να βρει τους βιολογικούς της γονείς.

Όσο για το αν θα κάνει οικογένεια, η αστρολόγος απάντησε πως δεν το προσπάθησε και σε αυτήν την στάση πιθανότατα να συνέβαλαν οι εμπειρίες της.

\”Δεν προσπάθησα να κάνω οικογένεια. Θέλω να περνάω καλά, να έχω ανθρώπους που αγαπάω δίπλα μου. Είναι δύσκολο όταν έχεις περάσει ζόρια μικρός. Ισως φοβόμουν αυτό που συνέβη σε μένα, αν έκανα παιδί, μη συμβεί στο παιδί μου. Δε θέλω να κάνω παιδί\”, κατέληξε.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook