Η πρώτη καλημέρα της παρέας του Μες Στην Καλή Χαρά, έκρυβε σήμερα μία απρόσμενη παρέμβαση... αυτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η συνεργάτιδα της εκπομπής, ορμώμενη από τα όσα σχολιάστηκαν μετά την εμφάνιση της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, αλλά και μετά από τα δημοσιεύματα που περιέγραφαν οριστική ρήξη μεταξύ Ναταλίας - Κωνσταντίνας, πήρε το λόγο και προέβη σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση - απολογία.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κοιτώντας στα μάτια τη Ναταλία Γερμανού, άρχισε να λέει: "Επειδή ήσουν καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας και με πήραν τηλέφωνο τελευταία στιγμή και είμαι γυναίκα όπως ξέρετε, δεν είμαι άντρας να βγω όπως βγαίνουν τα παιδιά και κάνουν δηλώσεις... το φοβήθηκα η αλήθεια είναι, μην παραποιήσουν τα λόγια μου. Μπορεί να έκανα και λάθος.Επειδή ήμουν η μόνη που δεν έκανα κάποια δήλωση για σένα και ανεξάρτητα από τη χημεία που μπορεί να είχαμε ή να μην είχαμε όλη αυτή τη χρονιά, να ξέρεις ότι είσαι μια από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες που έχουν περάσει και είναι στην ελληνική τηλεόραση και αυτό δεν αλλάζει, ότι και να γράφουν, ότι και να λένε"...


tlife.gr/ video από zappit.gr