Στη σκληρή πραγματικότητα φρόντισαν να προσγειώσουν άπαντες στον ΑΟ Χανιά, Μιχάλης Περράκης και Γιώργος Προμπονάς λίγα λεπτά μετά το εμφατικό 5-1 επί του Αίαντα. Ο έμπειρος Χανιώτης ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να περιγράψει τη κατάσταση που επικρατεί ειδικά το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, να ζητήσει από τη διοίκηση περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ έκανε παράκληση σε όσους αγαπούν την ομάδα να την βοηθήσουν:

«Ήρθα εδώ εκπροσωπώντας όλους τους συμπαίκτες μου. Δεν θα μιλήσω για το ματς, μιας και άλλωστε η νίκη μας ήταν ξεκάθαρη, αλλά για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Ειδικά μετά τις γιορτές η ομάδα έχει μείνει μόνη και αβοήθητη. Οι παράγοντες απουσιάζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδη οργάνωση και αυτό είναι μεγάλο κρίμα. Τέσσερα χρόνια προσπαθούσαμε να ανέβουμε στη Γ’ εθνική και τώρα που το πετύχαμε η ομάδα είναι μόνη και αβοήθητη. Είναι μεγάλο κρίμα γιατί υπάρχουν παιδιά που έχουν σπάσει τα πόδια τους και τις μύτες τους για αυτή τη φανέλα. Δεν ξέρω αν είναι πολιτικό, κομματικό ή οικονομικό το θέμα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει καμία στήριξη από τη διοίκηση προς την ομάδα. Για μένα δεν είναι οικονομικό το ζήτημα. Στο οικονομικό λόγω των δύσκολων εποχών που ζούμε όλοι έχουμε μια ανοχή. Το θέμα είναι ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη οργάνωσης και αυτό είναι άδικο για την ιστορία τον κόσμο και δυναμική αυτής της ομάδας. Κάνω έκκληση σε όλους αγαπούν τον ΑΟΧ να συσπειρώσουν τις δυνάμεις τους με τους νυν διοικούντες ώστε η ομάδα επιτέλους να βρει το δρόμο της. Δεν υπάρχει ένας γενικός αρχηγός, ένας τεχνικός διευθυντής. Πως γίνεται να λειτουργήσει επαγγελματικά η ομάδα χωρίς να διαθέτει τα στοιχειώδη…»

Προμπονάς: «Τα λέμε τώρα γιατί τον Μάη θα είναι αργά»

Τα ίδια υποστήριξε και ο Προμπονάς που παράλληλα επίστησε τη προσοχή των παραγόντων, μιας το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

«Μην μας ξεγελάει η νίκη αυτή. Είναι σπουδαία, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Η ομάδα έχει ανάγκη από οργάνωση. Έτσι δεν μπορεί να λειτουργήσει. Και τα λέμε τώρα που είναι ακόμα Γενάρης, γιατί αν τα πούμε τον Μάιο θα είναι πολύ αργά. Η ομάδα πρέπει να γίνει επαγγελματική. Χρειαζόμαστε οργάνωση και παίκτες. Δεν γίνεται να βγει η χρονιά με αυτό το ρόστερ. Σήμερα είχαμε όλους κι όλους 13 παίκτες τον Κουλάκη που είναι τραυματίας και τέσσερις τερματοφύλακες στη 18άδα… »

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook