Στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων βρέθηκε την Παρασκευή (21/06) κλιμάκιο της Super League.
Η σχετική ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά:
Την απόλυτη ικανοποίησή τους για τη συνεργασία, την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, σε μια σειρά από θέματα που αφορούν τη διοργάνωση και την ασφάλεια των αγώνων, το Εμπορικό Τμήμα και το Γραφείο Τύπου εξέφρασαν σήμερα τα μέλη κλιμακίου της Super League, τα οποία επισκέφθηκαν το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και συμμετείχαν σε σύσκεψη (φωτογραφία), ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μοναδική ουσιαστική παρατήρηση, η οποία και κατατέθηκε στη σύσκεψη, με αποκλειστικό αποδέκτη τον Δήμο Χανίων, ήταν η ανάγκη λειτουργίας των Κυλικείων του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων από την αρχή του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014, με το κλιμάκιο της διοργανώτριας Αρχής να επισημαίνει, μάλιστα, ότι τα Κυλικεία θα πρέπει να είναι ανοιχτά δύο ώρες πριν από την έναρξη των αγώνων, δηλαδή από τη στιγμή που ανοίγουν οι Θύρες του Γηπέδου για τους φιλάθλους.
Απαντώντας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χανίων κ. Δημήτρης Λειψάκης, ο οποίος παραβρέθηκε στη σύσκεψη, σημείωσε ότι πρόθεση του Δήμου είναι η δημοπράτηση των Κυλικείων για ένα έτος και τόνισε ότι οι επισημάνσεις του κλιμακίου της Super League θα ληφθούν υπόψιν στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.
Το τετραμελές κλιμάκιο της Super League, που ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Γηπέδου αμέσως μετά τη σύσκεψη, παρότρυνε την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, τον ίδιο επαγγελματισμό και το ίδιο μεράκι και τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπογραμμίζοντας ότι «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».
Από την πλευρά της  Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων επισημάνθηκε ότι η Διοίκηση της Χανιώτικης ομάδας όχι μόνο δεν επαναπαύεται, αλλά καταβάλλει, σοβαρά και συγκροτημένα, κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρηθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε πολύ υψηλά επίπεδα και, ει δυνατόν, να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση.
Σημειώνεται ότι το τετραμελές κλιμάκιο της Super League αποτελούνταν από τον διευθυντή Αγωνιστικού κ. Θεόδωρο Λάιο, τον υπεύθυνο Μάρκετινγκ κ. Γιάννη Μαντακίδη, τον υπεύθυνο Ασφαλείας κ. Θανάση Μαχαίρα και τον υπεύθυνο Υπηρεσιών Τύπου κ. Δημήτρη Μαυροειδάκο.
Από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων στη σύσκεψη συμμετείχαν ο β” αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Κοκολοδημητράκης, ο γενικός γραμματέας κ. Γιάννης Τρούλης, ο τεχνικός διευθυντής κ. Λάμπρος Μαλτέζος, ο εμπορικός διευθυντής κ. Θεοφάνης Ξηνταβελόνης, ο εκ των υπευθύνων Διαχείρισης – Ελέγχου Εισιτηρίων κ. Βαλάντης Μαλανδράκης και ο υπεύθυνος Τύπου κ. Γιώργος Γεωργακάκης.
Επίσης, στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο αντιδήμαρχος Χανίων κ. Δημήτρης Λειψάκης, ο γεωπόνος, υπεύθυνος για τη συντήρηση του χλοοτάπητα κ. Γιώργος Ποντικάκης και ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων κ. Νίκος Κατσιγιαννάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook