Τα διαπιστευτήρια της… κατέθεσε στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης \”Multinations Junior\” που πραγματοποιούνται στην Κέρκυρα η Άννα Ντουντουνάκη. Η 16χρονη κολυμβήτρια του Ν.Ο. Χανίων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στα 50 μέτρα πεταλούδα και μετά από εκπληκτική κούρσα κατάφερε να πάρει την πρωτη θέση στο αγώνισμα αυτό με χρόνο 28.49, που σήμαινε και την βελτίωση του ατομικού της ρεκόρ (28.59).

 

Η εμφάνιση της Ντουντουνάκη δείχνει πέρα από την αξία της και το πόσο ικανή αθλήτρια είναι αφού όλο το διάστημα προετοιμάστηκε μαζί με τον προπονητή της Κώστα Τζιλιβάκη, κάτω από αντίξοεες συνθήκες λόγω του γνωστού προβλήματος με την πισίνα στο Κολυμβητήριο των Χανίων. Ο κ. Τζιλιβάκης σαφώς ικανοποιημένος από την επίδοση της αθλήτριας του δήλωσε στο nox.gr : «Έκανε μερικά τεχνικά λάθη ειδικά στον τερματισμό αλλά φάνηκε ότι της έλειψε πολύ η προπόνηση που δε μπόρεσε να κάνει στην 50άρα πισίνα. Είμαι σίγουρος πως η Άννα αν μπορούσε να είχε προπονηθεί σωστά, θα κολυμπούσε ακόμα πιο γρήγορα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για ό,τι κατάφερε. Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα ότι θα πήγαινε τόσο καλά!».

 

Η επίδοση της Ντουντουνάκη, στο ντεμπούτο της με το σκουφάκι της Εθνικής, απείχε ελάχιστα από το όριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είναι 28.11, αλλά αυτός ο στόχος ήταν δύσκολα εξ αρχής να επιτευχθεί. Την Κυριακή (17/4) η αθλήτρια του ΝΟΧ θα συμμετάσχει στα «29α Νιόβεια» στη Θεσσαλονίκη και στο ίδιο αγώνισμα.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook