Ο Δημήτρης Βακαλουνάκης μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη Δόξα Παχιανών αποτελεί παρελθόν, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στον Α.Ο. Περιβολίων.
Ο ΑΟΠ, που άλλαξε σήμα και χρώματα ώστε να παραπέμπει στον ιστορικό Θησέα, ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού.
Αναλυτικά:
\”Με μια ακόμη προσθήκη ποδοσφαιριστή συνεχίζονται οι μετεγγραφικές κινήσεις του Ομίλου μας. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκε από την Δόξα Παχιανών ο Δημήτρης Βασκαλουνάκης ο οποίος θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας. Τον καλωσορίζουμε στην κιτρινόμαυρη οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.\”

Πρώτη συγκέντρωση την Παρασκευή (26/07)

Την πρώτη της συγκέντρωση η ομάδα των Περιβολίων την έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή (26/07), όπου ο νέος πρόεδρος Θοδωρής Ορφανίδης θα παρουσιάσει τα νέα αποκτήματα και ο προπονητής Γιώργος Σπαράκης θα ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές για το πρόγραμμα προπονήσεων της βασικής προετοιμασίας.
Η σχετική ανακοίνωση:

«Καλούνται οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Περιβολίων όπως παρευρίσκονται, την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 20.30, στα γραφεία του Ομίλου στο γήπεδο των Περιβολίων για την πρώτη επίσημη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook