Οι κινήσεις για τη δημιουργία ενός πραγματικού Ομίλου, που θα εκπροσωπεί σε αρκετά αθλήματα τα Χανιά, συνεχίζονται στον Α.Ο. Χανιά.
Μετά τη συμφωνία με τον Γ.Σ. Χανίων για την απορρόφηση του τμήματος χάντμπολ, ο ΑΟΧ ανακοίνωσε την έναρξη διαδικασιών για την ίδρυση τμήματος Ελληνορωμαϊκής και εν συνεχεία ελευθέρας και γυναικείας πάλης. Τα τμήματα αυτά θα ανήκουν στον Ερασιτέχνη ΑΟΧ και θα έχουν το ίδιο έμβλημα.
Προπονητής θα είναι ο παλιός πρωταθλητής πάλης Βασίλης Σπανουδάκης.
Η σχετική ανακοίνωση:
\”Ο ιστορικός όμιλος της πόλης ανακοινώνει την έναρξη διαδικασιών ίδρυσης τμήματος Ελληνορωμαϊκής καταρχήν και ελευθέρας και γυναικείας πάλης εν συνεχεία, που θα ενταχθεί στον ερασιτέχνη και θα φέρει το έμβλημα του ΑΟΧ. 

Η πάλη είναι από τα αρχαιότερα ελληνοπρεπή αθλήματα, ενταγμένα εξ αρχής στους Ολυμπιακούς αγώνες, έχει δε φέρει στην Πατρίδα μας σωρεία μεταλλίων, γεμίζοντας τιμή και υπερηφάνεια όλους εμάς τους Έλληνες. 

Ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ, πιστός στο πλάνο ανάπτυξης αθλημάτων πέραν του ποδοσφαίρου, που θα έχουν αναφορά στην τοπική κοινωνία και θα συμβάλλουν στη μαζικοποίηση της άθλησης της νεολαίας, για ευνόητους λόγους, έχει αποφασίσει να επεκτείνει τις δράσεις του ως Όμιλος αντιστοίχως με άλλους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας.

Υπεύθυνος του τμήματος πάλης θα είναι ο παλιός πρωταθλητής πάλης και νυν άξιος χανιώτης προπονητής κος Βασίλης Σπανουδάκης.

Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τη διαδικασία εγγραφών στο νέο μας τμήμα.

Αθλητικός Όμιλος Χανιά

Όμιλος για τα Χανιά\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook