Σε δύο αδέρφια από την Αλβανία έχει στρέψει τα τελευταία 24ωρα την έρευνά της η αστυνομία, θεωρώντας ότι είναι εκείνοι που τοποθέτησαν τους δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς στο πρατήριο υγρών καυσίμων, το οποίο λειτουργεί στην Εθνική Οδό Ηρακλείου -Χερσονήσου κοντά στο Κουτουλουφάρι, με σκοπό να σπείρουν το θάνατο.

Οι δύο Αλβανοί σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και τα όσα προέκυψαν από την προανάκριση, είναι τα μόνα πρόσωπα με τα οποία το παραλίγο θύμα είχε κάποια οικονομική διαφορά.

Πιο συγκεκριμένα οι αλλοδαποί ήταν πελάτες του στο πρατήριο και χρωστούσαν χρήματα στον 37χρονο. Πιθανότατα λοιπόν με την τοποθέτηση των δύο εκρηκτικών μηχανισμών να ήθελαν να… κλείσουν μια και έξω τον ανοικτό τους λογαριασμό.
 
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, έχουν στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση, πραγματοποιώντας μάλιστα και έρευνες στα σπίτια τους, χωρίς όμως να βρουν κάτι το αξιόποινο ή το ύποπτο.

Τόσο η απόπειρα ανατίναξης του βενζινάδικου, όσο τα σημεία και ο τρόπος που είχαν τοποθετήσει τους εκρηκτικούς μηχανισμούς, φανερώνει δύο ανθρώπους αδίστακτους και έτοιμους να σκοτώσουν.

Ειδικά η δεύτερη βόμβα, η οποία ήταν τοποθετημένη κάτω από μια σχάρα και κάτω από το μικρό βυτιοφόρο της επιχείρησης, η οποία βρέθηκε από θαύμα, δείχνει ότι οι αστυνομικοί έχουν να κάνουν με δύο ανθρώπους που ήθελαν να σκοτώσουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook