Ένας ποδοσφαιριστής που είχε βρεθεί μία… ανάσα από τον Α.Ο. Χανιά πριν από δύο καλοκαίρια, φέρεται να απασχολεί ξανά τους \”μπλε\”.
Ο Γιάννης Λουκίνας με βάση δημοσίευμα του mikriliga.com ενδιαφέρει έντονα τον ΑΟΧ μετά την αποδέσμευσή του από τον Φωκικό. Ο 22χρονος φορ έχει αγωνιστεί σε Αγία Παρασκευή, Πανιώνιο, Καλλονή, ΠΑΟ Ρουφ, Νίκη Βόλου και Φωκικό.
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:
\”Παρελθόν από το δυναμικό του Φωκικού, έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας στο σύλλογο της Άμφισσας, αποτελεί ο Γιάννης Λουκίνας. Ο 22χρονος φορ, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες Αγίας Παρασκευής, Πανιωνίου, ΑΕΛ Καλλονής, ΠΑΟ Ρουφ και Νίκης Βόλου, δεν βρίσκεται στα πλάνα των Κυανόλευκων για τη νέα περίοδο κι έτσι, αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Αυτός μπορεί να βρίσκεται στα Χανιά, καθώς την περίπτωσή του παρακολουθεί με ενδιαφέρον ο τοπικός και νεοφώτιστος στη Football League, Αθλητικός Όμιλος. Ο Μουράτ Σεροπιάν επιθυμεί περαιτέρω ενίσχυση στην επιθετική γραμμή και ο 22χρονος φορ μπορεί να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook