Ευχαριστημένος από τον τρόπο δουλειάς που έγινε στην Ολλανδία εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης κατά την επιστροφή του ΟΦΗ στο Ηράκλειο μετά από 13 ημέρες παραμονής στο Γκάρντερεν.

Με τον ΟΦΗ να περιμένει έναν στόπερ για να «κλείσει» το ρόστερ του, ο Παύλος Δερμιτζάκης υπογράμμισε λέγοντας για την συγκεκριμένη υπόθεση ότι «θα γίνει μια μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας, μέχρι στιγμής δεν βρήκαμε κάτι που θα μας ενδιέφερε.

Θέλω να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτήν την θέση και να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο και αν φύγει κάποιος παίκτης να είστε σίγουροι ότι θα αντικατασταθεί ισάξιος παίκτης. Παρακολουθούμε 2-3 παίκτες και θεωρώ ότι αυτήν την εβδομάδα θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις».

Όσο για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, ο Παύλος Δερμιτζάκης επισήμανε ότι «θέλω να πω ότι η επιλογή της Ολλανδίας ήταν ότι καλύτερο γιατί μπορέσαμε να δουλέψουμε μέσα σε έναν καλό εργασιακό χώρο με άνεση. Και για αυτόν τον λόγο πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην διοίκηση γιατί χωρίς να ξεφύγει από το οικονομικό όριο που έχουμε βάλει στην ομάδα, προσπαθεί να ανεβάσει το επίπεδο.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας οι στόχοι ήταν συγκεκριμένοι. Η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, έγινε το μοντάρισμα της ομάδας και τώρα μπαίνουμε σε ένα στάδιο όπου θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι στο κομμάτι της τακτικής που αφορά το πλάνο και τον σχεδιασμό της. Θα προσπαθήσουμε ώστε με την έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Gentikoule για το «κόψιμο» του Ικένγκ τονίζοντας ότι «ο Ικένγκ είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής όμως με τα στοιχεία που διαθέτει έχουμε παίκτες στην ομάδα και δεν χρειαζόταν να μπούμε σε αυτήν την διαδικασία».

Πλέον, ο ΟΦΗ μπαίνει από σήμερα στο 3ο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του πριν την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο και ο Δερμιτζάκης αναφέρθηκε στο «μοντάρισμα» της ομάδας λέγοντας:

«Είναι πολύ δύσκολο το μοντάρισμα όταν πρόκειται για μια νέα ομάδα. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και το χρονικό διάστημα που δουλεύουμε, προσπαθούμε όλοι για να μπορέσουμε να δείξουμε αυτό που θέλουμε σαν ομάδα».

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook