Στην πατρίδα επέστρεψε ο αγαπημένος καλλιτέχνης της Κρήτης Μανώλης Κονταρός για λίγες ημέρες με σκοπό να δεί τους αγαπημένους του φίλους αλλά και να παραστεί στην φιέστα της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού.

Ο Μ. Κονταρός, συνοδευόμενος από τον Γιατρό του στην Γερμανία, έφτασε στο ξενοδοχείο Lydra Marriot την περασμένη Παρασκευή στις 19:30 και στο ξενοδοχείο βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς. Μετά από ολιγόωρη ξεκούραση από το ταξίδι, έκανε τραπέζι στην παρέα του στο Εστιατόριο «Κουρσάρος» στην Δροσιά.

\"\"

Στην ίδια περιοχή ο Μανώλης ετοιμάζει και ένα μεζεδοπωλείο. Είναι μία δουλειά που είχε ξεκινήσει πριν από το ατυχές συμβάν και που με αμείωτη όρεξη και διάθεση συνέχισε και σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται. Το μεζεδοπωλείο «Κιμωλία» θα ανοίξει τις πόρτες του την Δευτέρα μετά το Πάσχα, σε έναν πανέμορφο χώρο που θυμίζει σχολείο και σε εμάς τουλάχιστο μας γέμισε αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Στον ίδιο χώρο διατίθεται και ξεχωριστή αίθουσα 250 ατόμων για κοινωνικές εκδηλώσεις. Το εσωτερικό περιβάλλον, ο εξωτερικός χώρος καθώς και οι γεύσεις από την Κρήτη θεωρούμε ότι θα έχουν προδιαγεγραμμένη επιτυχία στο εγχείρημα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Το Σάββατο 16 Απριλίου Μ. Κονταρός συμμετείχε σε Ιατρικό Συμβούλιο παρουσία των γιατρών που τον εγχείρησαν τους κ.κ. Χαρίτο και Βαλαβάνη, όπου ενημερώθηκαν από τον Γερμανό συνάδελφο τους για την πορεία της υγείας του. Στην συνομιλία μας που είχαμε με τον Γιατρό του από την Γερμανία, μας ενημέρωσε ότι η πορεία της υγείας του εξελίσσεται πάρα πολύ γρήγορα και με θετικά αποτελέσματα, καθότι ο Μανώλης καθημερινά συμμετέχει με ζήλο στο σκληρό θεραπευτικό πρόγραμμα.

Το ίδιο βράδυ έφαγε παρέα με τον κουμπάρο του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ την Κυριακή συμμετείχε στην φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τροπαίου στο ποδόσφαιρο.

\"\"

Η ημέρα έκλεισε με διασκέδαση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Ελλη Κοκκίνου.

Δείτε το video

Ο Μανώλης πριν την αναχώρηση του στην Γερμανία συναντήθηκε την Δευτέρα με την κα. Ντόρα Μπακογιάννη, με την οποία ως γνωστόν είναι επίσης κουμπάροι.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook