Ένας Έλληνας, ένας Αλβανός και ένας Κύπριος, ηλικίας 50, 41 και 46 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν στη Μύκονο για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνης και χασίς.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μυκόνου, στο πλαίσιο ερευνών που έκαναν έπειτα από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών, εντόπισαν προχθές τον Έλληνα και τον Αλβανό να κινούνται με μοτοσικλέτα και σε ένα σακίδιο που μετέφερε ο Έλληνας βρήκαν δύο πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα μεθαμφεταμίνης (MDMA) βάρους 183,5 γραμμαρίων και 5 γραμμάρια κάνναβης.

Όπως εξακριβώθηκε ο 50χρονος Έλληνας λίγο πριν από τη σύλληψη του είχε φτάσει στη Μύκονο με πλοίο της γραμμής από Πειραιά, μεταφέροντας τη μεθαμφεταμίνη προκειμένου να την παραδώσει στον Αλβανό, έναντι αμοιβής.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος Αλβανός είχε στο σπίτι, όπου διέμενε μαζί με τον 46χρονο Κύπριο, τρεις πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 838,6 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον προέκυψε ότι ο 46χρονος Κύπριος, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, είχε στο σπίτι κατεργασμένη κάνναβη βάρους 20 γραμμαρίων.

zougla.gr