Οι παίκτες του Πλατανιά δεν διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι μετά την αποβολή του Αποστολόπουλου και έδωσαν χώρο στη Βέροια που έφτασε να διεκδικεί ακόμα και τη νίκη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας παρόλα αυτά δεν χαρακτήρισε "σοκ" αυτό το αποτέλεσμα, αλλά απλά άσχημο με βάση την εξέλιξη τυ αγώνα.

"Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Αντί να συνεχίσουμε να παίζουμε επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο και να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα, δώσαμε χώρο στη Βέροια και μπόρεσε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να φτάσει σε ένα σημείο το παιχνίδι που και οι δυο ομάδες διεκδικούσαν τη νίκη. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στην ευκαιρία του Πόποβιτς. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πετάξαμε δυο βαθμούς, που μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμοι στη συνέχεια. Ήταν πρώτο ματς και κάποια λάθη είναι φυσιολογικό να γίνουν. Έχουμε να διορθώσουμε όμως αρκετά πράγματα, αφού δείξαμε αδυναμίες σε κάποια πράγματα που δεν είχαν φανεί στα φιλικά παιχνίδια". 
Λευτέρης Αντωνακάκης