Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου ενημερώνει τους παραγωγικούς φορείς της Π.Ε. Λασιθίου ότι μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης την Τρίτη 30/07/2013, με θέμα «Κατοχύρωση ονομασιών των Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων της Κρήτης (ΠΟΠ, ΠΓΕ, ΕΠΙΠ, Ορεινής Παραγωγής)», αποφασίστηκε ο ορισμός συνάντησης με τους παραγωγικούς φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Σκοπός της συνάντησης είναι η συζήτηση και ενημέρωση όλων των παραγωγικών φορέων σχετικά με την κατάρτιση των φακέλων κατοχύρωσης των ονομασιών των Κρητικών προϊόντων. Θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν οι μέθοδοι και οι συνταγές παραγωγής καθώς και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα «Αντώνης Στρατάκης» της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου στο Άγιο Νικόλαο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προτεινόμενα από την Περιφέρεια Κρήτης προϊόντα για τα οποία θα καταρτιστούν σχετικοί φάκελοι ένταξης, να απευθύνεστε στο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής στο τηλέφωνο 2841340506, 2841340502 (αρμόδιος ο Γεωπόνος Τζανάκης Γεώργιος).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook