Τα μυστικά του Διονύσου φαίνεται ότι γνωρίζει καλά οινοποιείο στα Χανιά που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον στον Διεθνή διαγωνισμό κρασιού στο Βερολίνο για το Λιαστό από Ρωμέικο Καραβιτάκη.

Ο διεθνής διαγωνισμός Κρασιού του Βερολίνου είναι ένας απο τους πιο σεβαστούς διαγωνισμούς στον χώρο του κρασιού. Φέτος η συμμετοχή ''περιορίστηκε'' στα 3500 δείγματα από όλον τον κόσμο εξαιτίας της αθρόας συμμετοχής των οινοποιείων .

Τα κρασιά κρίθηκαν από 120 επαγγελματίες γευσιγνώστες με τυφλή δοκιμή χωρίς να γνωρίζουν τις ετικέτες των κρασιών ώστε να τηρηθεί απόλυτη αξιοκρατία. Ο διαγωνισμός αυτός ξεκίνησε το 1994 και εποπτεύεται από την OIV, η οποία είναι η Διεθνής Οργάνωση Οίνου και Αμπέλου.

 Κάθε χρόνο τα βραβεία του διαγωνισμού αυτού αποτελούν το καλύτερο διαβατήριο για την αναγνώριση των κρασιών διεθνώς.

Το Λιαστό από Ρωμέικο του Οινοποιείου φτιάχνεται από την παραδοσιακή ποικιλία των Χανίων, Ρωμέικο.

Τα σταφύλια συλλέγονται ιδιαίτερα ώριμα και κατόπιν λιάζονται. Ακολουθεί οινοποίηση και παλαίωση για 36 μήνες σε δρύινα βαρέλια.

Κατόπιν εμφιαλώνεται στην ιδιαίτερη φιάλη του όπου παραμένει για άλλους 36 μήνες πρίν βγεί στην αγορά. Η παραγωγή του είναι περιορισμένη και δεν υπερβαίνει ποτέ τις 1000 φιάλες ανά έτος. Πρόκειται για ένα γλυκό κρασί με αρώματα αποξηραμένων φρούτων μελιού και βοτάνων.

Το μετάλλιο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το οινοποιείο  επειδή βραβεύεται μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική ποικιλία του Νομού Χανίων και με αυτόν τον τρόπο αποδυκνύεται ότι το Ρωμέικο έχει πολύ μεγάλες δυανατότητες.