Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στον Α.Ο. Χανιά εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Σπύρος Μπαξεβάνος.
Ο τεχνικός του Κισσαμικού εκθείασε τους παίκτες του και για τον ηρωισμό που έχουν επιδείξει έως σήμερα, με βάση τις δυσκολίες που συναντάνε με το γηπεδικό ζήτημα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε αλλά και το βίντεο με απόσπασμα των δηλώσεων του:

«Είμαι ικανοποιημένος και από τη διάθεση των παιδιών και από την εν γένει συμπεριφορά μας. Έχουμε ένα πρόβλημα στην επιθετική ανάπτυξη. Είναι νωρίς και είναι πράγμα που το δουλεύουμε συνέχεια. Πιστεύω πως θα βελτιωθούμε και εκεί πέρα. Γενικά είμαι ικανοποιημένος και από τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας αλλά και από το γεγονός ότι με βάση την  περίοδο που βρισκόμαστε είμαστε σε έναν καλό δρόμο για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην πρεμιέρα. Οι διπλές οι προπονήσεις αρχίζουν να ελαττώνονται από αυτή την εβδομάδα. Είμαστε στην έκτη εβδομάδα προετοιμασίας και τα παιδιά πηγαίνουν συνέχεια με διπλές προπονήσεις και σε ένα γήπεδο πλαστικό, στο οποίο έχουν φοβερές καταπονήσεις.  Από την στιγμή που θα ελαττώσουμε από την επόμενη εβδομάδα τις διπλές προπονήσεις, αυξήσουμε λίγο την ένταση, μειώσουμε το χρόνο, πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι απόλυτα έτοιμη. Έχουμε ένα μήνα για να είμαστε όπως πρέπει. Αν δείτε τα γήπεδα που κάνουμε προπόνηση τα παιδιά είναι ήρωες για όλη την προσπάθεια που έχουν καταβάλει μέχρι σήμερα στην προετοιμασία».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook