Να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι τους και να κοιτάξουν μπροστά πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά σύμφωνα με τον Αμπντούλ Αζίζ Τέτε.
Ο Γκανέζος μέσος των \”ερυθρόλευκων\” σημείωσε στις δηλώσεις του στη nova ότι υπάρχει χρόνος για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.
Το σχόλιο του για το ότι δεν κέρδισε η ομάδα του με παίκτη παραπάνω:«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Κάναμε λάθη, είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε αλλά δεν συνέβη. Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι, πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά και να συνεχίσουμε».
Για το αν είναι δίκαιο το σκορ: «Όχι, δεν νομίζω. Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος της σεζόν».
Για το αν μένει πίσω ο Πλατανιάς μετά τις δυο εντός έδρας απώλειες: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν. Μπορεί να φαίνεται ότι μένουμε λίγο πίσω, αλλά μπορούμε να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια και να προχωρήσουμε».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook