Tη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Κολυμπάρι η διοργανωση του 1oυ διεθνη αγωνα Τριαθλου με την επωνυμια ‘’Cretan Challenge For 3’’.

Ο Αγώνας διοργανώθηκε από τις εταιρείες αθλητικών διοργανώσεων Sports Promotion Hellas & Three Level Power, σε συνεργασία με τον Δήμο Πλατανιά και τη Δημοτική επιχείρηση ‘’ΔΙΚΤΥΝΝΑ’’ Α.Ε.

Τα αγωνισματα που περιελαμβαναν κολυμβηση, ποδηλασια και τρεξιμο ειχαν κοινο τοπο εκκινησης, τερματισμου και αλλαγων το λιμανι του Κολυμβαριου

.Οι συμμετεχοντες κατω από αριστες καιρικες συνθηκες, με τις επιδοσεις τους εντυπωσιασαν τους αρκετους θεατες των αγωνων.

Στον αγωνιστικο τομεα 62 αθλητες και αθλήτριες αγωνιστηκαν ειτε στο αγωνισμα του σπριντ αποστασης 750μ. κολυμβησης, 20χλμ. ποδηλασιας και 5.2χλμ. τρεξιμο ειτε στην ολυμπιακη αποσταση που περιελεμβανες τα παραπανω αγωνισματα στις διπλάσιες χιλιομετρικές αποστάσεις, ειτε με τη συμμετοχη τους στο αγωνισμα της σκυταλοδρομίας.

Τα αποτελέσματα ανα κατηγορία ηταν τα παρακάτω:

Αποτελεσματα του sprint_distance

Αποτελεσματα του olympic_distance

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Δήμο Πλατανιά, τη Δημοτική επιχείρηση ‘’ΔΙΚΤΥΝΝΑ’’ Α.Ε., τους τοπικούς φορείς Κολυμβαριου, (το τοπικο συμβούλιο, το σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Κολυμβαριου, την συλλογο Αλιεων, το σύλλογο επαγγελματιών, τη ποδοσφαιρική ομάδα ΣΠΑΘΑ) την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, το ξενοδοχειο SANTA MARINA Beach, την ΑΝΕΚ LINES, την ΕΤΑΝΑΠ (νερο ΣΑΜΑΡΙΑ), τους χορηγούς επικοινωνίας Flashnews & Δίκτυο FM αντίστοιχα.

Εντυπωσιακη η αρωγη της τοπικης κοινωνιας οι οποιοι φροντισαν για την καλυτερη δυνατη φιλοξενια των συμμετεχοντων, των συνοδων τους και των θεατων.

Συγκεκριμενα οι διοργανωτές οφειλουν να ευχαριστησουν τις παρακατω επιχειρησεις: ΙΝΚΑ, Ζαχαροπλαστειο Μελισσα, Super Market Carrefur – Mαρινοπουλος αφοι Κοκολακη, Super Market Oυντρακη & Καζαζακη, αρτοποιειο αφοι Φουρακη, ΒΙΟΧΥΜ, το Kκαταδυτικό κέντρο ΩΚΕΑΝΙΣ, ξενοδοχείο ΑΥΡΑ ΙΜPERIAL & ξενοδοχειο GRAND BAY.

Σας περιμένουμε στη διοργάνωση του 2oυ διεθνούς αγώνα τον ερχόμενο χρόνο στο Κολυμπάρι.

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook