Ομάδα 50 ατόμων επιτέθηκε χθες το βράδυ στις 23.55 με λοστούς και καδρόνια σε περίπου 30 άτομα που έκαναν αφισοκόλληση στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν οκτώ άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.
Σύμφωνα με τον «Ριζοσπάστη», θύματα της επίθεσης ήταν μέλη του ΚΚΕ ενώ η εφημερίδα κάνει λόγο για «μαφιόζικη επίθεση» από φερόμενα ως μέλη της Χρυσής Αυγής.
Αναλυτικά η εφημερίδα αναφέρει:
«Υπουλη και δολοφονική επίθεση, με μανία που δείχνει ότι ήθελαν νεκρό.. .Ο απολογισμός της μαφιόζικης επίθεσης ήταν εφτά τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όλοι στελέχη του ΚΚΕ. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη της διοίκησης. Είναι φανερό ότι η δράση του ΚΚΕ στην περιοχή και η επιρροή του ταξικού Συνδικάτου Μετάλλου στους μεταλλεργάτες της Ζώνης ήταν το κίνητρο της επίθεσης από τα μαντρόσκυλα της μεγαλοεργοδοσίας. Λίγες βδομάδες πριν, με βίντεο που γύρισαν «εν κρυπτώ» στη Ζώνη, είχαν εξαπολύσει ανοιχτά απειλές σε βάρος του ταξικού συνδικάτου και στελεχών του ΠΑΜΕ».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook