Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την εν ψυχρώ εκτέλεση του 34χρονου τα ξημερώματα, καλεί ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων, καταγγέλοντας ταυτόχρονα το τραγικό περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται:

Καταγγέλλουμε την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου, χτες στο Κερατσίνι, από φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής χτυπάει σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος, του κεφαλαίου. Στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στη βάρβαρη πολιτική.

Να μην τους περάσει. Ο λαός έχει τη δύναμη να τους τσακίσει.

Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.

Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να τους πετάξει έξω, αυτούς και τη σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/09/2013 και ΩΡΑ 19:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Σωματεία Ν. Χανίων :Ιδιωτικοί Υπάλληλοι – Οικοδόμοι – Τρόφιμα Ποτά – Φαρμακοϋπαλλήλων – Επισιτισμού - Ιατρικοί Επισκέπτες Δυτ. Κρήτης –ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ ΚΡΗΤΗΣ