Mια απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους δεκάδες επιβάτες του τρένου στο χωριό Blackwell, της επαρχίας Σόμερσετ στη Βρετανία.
Μία αγελάδα περπατούσε αμέριμνη στις γραμμές του τρένου, καθυστερώντας το δρομολόγιο για δύο ώρες! Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, προκλήθηκε χάος, καθώς έπρεπε να αλλάξουν όλα τα τοπικά δρομολόγια και όλα αυτά γιατί μία αγελάδα δεν έλεγε να βγει από τις σιδηροδρομικές γραμμές.
Επιβάτης της αμαξοστοιχίας έγραψε στο Twitter του: Τα τρένα καθυστερούν. Καμικάζι αγελάδες παντού». Όμως άλλοι επιβάτες δεν το είδαν και τόσο αστείο το περιστατικό, καθώς όπως είπαν ήθελαν να πάνε στις δουλειές τους, ενώ οι εργαζόμενοι τόνισαν πως όταν θες να εργαστείς και κάτι σε εμποδίζει τότε είναι εκνευριστικό. 
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ζώα ξεφεύγουν από τις φάρμες τους, καθώς πρόκειται για αγροτική περιοχή. Τον τελευταίο μήνα έχουν καταγραφεί δεκαπέντε περιστατικά.
«Οι αγελάδες και τα άλογα αποτελούν μεγάλο πρόβλημα για εμάς και δεν αποτελεί δικαιολογία για τους τοπικούς άρχοντες πως η περιοχή είναι αγροτική», αναφέρει εκπρόσωπος του σιδηροδρομικού δικτύου. 
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook