Αγώνα με τον αγώνα ο Εργοτέλης αποδεικνύει πως το πρόσωπο που δείχνει από την πρώτη αγωνιστική δεν είναι τυχαίο. Όσο ο χρόνος περνά η ομάδα του Γ. Πετράκη βελτιώνεται και σημειώνει νίκες. ΄Έτσι μετά την Βέροια σειρά είχε σήμερα ο Πλατανιάς, που ηττήθηκε στο Παγκρήτιο με 3-1.

Οι κιτρινόμαυροι μετέτρεψαν το κατ\’ ευφημισμό ντέρμπι σε υγιεινό περίπατο. Μπορεί οι παίχτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με περισσότερη όρεξη από τους αντιπάλους τους και να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα, η συνέχεια όμως δεν τους δικαίωσε, αφού με δύο γρήγορα ο γκολ ο Εργοτέλης μπήκε με αβαντάζ σε σκορ και ψυχολογία. Το 3-0 στην έναρξη της επανάληψης σήμανε και το τέλος του κρητικού ντέρμπι.

Το μόνο που κατάφεραν οι Χανιώτες στη συνέχεια ήταν να μειώσουν, ενώ οι κιτρινόμαυροι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να δώσουν στο σκορ διαστάσεις θριάμβου. 

28\’ Σουτ του Μπέλιτς έξω από την περιοχή διώχνει σε κόρνερ ο Αθανασίου.

35\’ Κίτρινη κάρτα στον Κάταϊ.

36\’ Γκολ 1-0 Ο Εργοτέλης στην αντεπίθεση με τον Ρομάνο που πασάρει στον Διαμαντάκο και αυτός από πλάγια αριστερά στέλνει με διαγώνιο σουτ τη μπάλα στα δίχτυα.

40\’ Γκολ 2-0 Ο Χαντί κάνει ωραία προσπάθεια από τα αριστερά και αντί να σεντράρει «κόβει» προς τα έξω στον Πελέ ο οποίος με βολέ από τα 30 μέτρα σκοράρει!

44\’ Ο Μπαντιμπανγκά παίζει το ένα – δύο με τον Διαμαντάκο και γυρίζει στην περιοχή όπου προ του Ρομάνο διώχνει ο Ζουμπουλάκης.

46\’ Γκολ 3-0. Αντεπίθεση του Εργοτέλη με την ταχύτητα του Μπαντιμπανγκά να διαλύει την άμυνα του Πλατανιά και το «πάρε – βάλε» γκολ να μην το χάνει ο Ρομάνο.

52\’ Κλασική ευκαιρία για τον Πλατανιά με κεφαλιά του Ναζλίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή ο Αθανασίου. Οι του Πλατανιά διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

57\’ Ο Τόρες κερδίζει κατά κράτος τη μονομαχία με τον Σαρρή αλλά το πλασέ του είναι άψυχο και δεν ανησυχεί τον Αθανασίου.

66\’ Γκολ 3-1 Κεφαλιά του Τόρες από πλάγια καταλήγει στα δίχτυα.

75\’ Παιδαριώδες λάθος του Φερνάντες που γλιστράει έξω από την περιοχή του, κερδίζει ο Μπαντιμπανγκά αλλά από πλάγια δεξιά δεν βρίσκει στόχο με το διαγώνιο σουτ.

81\’ Αναστάτωση στην περιοχή του Εργοτέλη με τον Πόποβιτς να σουτάρει μέσα σε όμιλο παικτών και τον Αθανασίου να αποκρούει με το πόδι.

85\’ Ο Μπουχαλάκης βρίσκει ανοιχτό χώρο και βγαίνει απέναντι στον Γιωργαλλίδη αλλά ο Κύπριος τον κερδίζει μπλοκάροντας τη μπάλα στα πόδια του.

89\’ Φάουλ του Μπαντιμπανγκά από πολύ πλάγια θέση, σαν κόρνερ, διώχνει σε κόρνερ ο Γιωργαλλίδης.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόσο, Πελέ (86\’ Κοζορώνης), Χαντί, Διαμαντάκος (70\’ Διαμαντάκος), Ρομάνο (78\’ Μπουχαλάκης), Μπαντιμπαγκά.

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ραφαέλ, Φερνάντες, Φαΐσκα, Αγκιλέρα (67΄Στόλερ), Τέτε, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Γουνδουλάκης (46\’ Τόρες), Κατάι (53\’ Πόποβιτς).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook