Τραγικό θάνατο βρήκε μια 48χρονη γυναίκα στο Νέο Μεξικό των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν δέχθηκε επίθεση από τέσσερις σκύλους, ράτσας πίτμπουλ. Η άτυχη Μάργκαρετ Σαλσίντο είχε βγει για τον καθημερινό της περίπατο την Κυριακή του Πάσχα (24/04), όταν της επιτέθηκαν τα κατοικίδια, που είχαν βγει από την αυλή σπιτιού.

Τα σκυλιά δάγκωσαν σε πολλά σημεία τη γυναίκα, η οποία καλούσε για βοήθεια.

Ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία, ενώ ένας άλλος που περνούσε με το αυτοκίνητό του, προσπάθησε να βγει, να τη βοηθήσει, αλλά ένα από τα σκυλιά κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του και ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο, αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν το μεγαλύτερο από τα σκυλιά, μην μπορώντας να σταματήσουν την επίθεσή τους με άλλο τρόπο.

Το σκυλί βρέθηκε αργότερα νεκρό στην αυλή των ιδιοκτητών του. Τα υπόλοιπα βρέθηκαν κι αυτά στο ίδιο σπίτι και κρατούνται σε καραντίνα, στο τοπικό καταφύγιο ζώων.

Η γυναίκα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο της επίθεσης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε μερικές ώρες αργότερα, από ακατάσχετη αιμορραγία.

“Τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά”, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Οι ιδιοκτήτες των σκύλων αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης για τον θάνατο της γυναίκας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook