Το πρώτο διαδικτυακό sex shop της Τουρκίας προσκαλεί γυναίκες και άνδρες να προμηθευτούν τα προϊόντα του, τα οποία επιτρέπονται από τον ισλαμικό νόμο.

Το helalsexshop.com περιγράφει ότι όλα τα προϊόντα είναι απολύτως ασφαλή, ενώ ο επισκέπτης της ιστοσελίδας καλείται να επιλέξει τι επιθυμεί να αγοράσει σύμφωνα με το φύλο του.

Ετσι, στην αρχική σελίδα του ιστότοπου ο επίδοξος αγοραστής πρέπει να διαλέξει να θέλει να «σερφάρει» στο ανδρικό ή το γυναικείο τμήμα, όπου θα βρει τα ιδανικά αντικείμενα, κρέμες και σπρέι αποκλειστικά για την ερωτική πράξη.

Οι άνδρες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε προφυλακτικά, σπρέι για το ανδρικό μόριο, κρέμες για επιμήκυνση πέους, ροφήματα για την καταπολέμηση της σεξουαλικής ανικανότητας, χάπια που υπόσχονται ότι ρυθμίζουν την πρόωρη εκσπερμάτιση και άλλα.

Οι γυναίκες, από την άλλη, μπορούν να αγοράσουν αρώματα, υγρά για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, σταγόνες που αυξάνουν την σεξουαλική επιθυμία, κρέμες για πολλαπλούς οργασμούς, ακόμα και δονούμενα δαχτυλίδια.

Μάλιστα σε ειδική ενότητα υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης για θέματα γύρω από το σεξ, πάντα σύμφωνα με όσα επιτρέπει ή απαγορεύει το Ισλάμ.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook