Η Ευαγγελία Κυρμιζάκη είναι η τυχερή που κέρδισε την υποτροφία ολοκληρωμένης βασικής εκπαίδευσης τριών τεχνικών μασάζ, μετά από σχετική ηλεκτρονική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, το απόγευμα, στα πλαίσια του διαγωνισμού που διοργάνωσε το Flashnews.gr,  σε συνεργασία με Coiffure Concept Seminars.

Ως επιλαχούσα κληρώθηκε ο Ευγενία Σινούλη.

Για να θυμηθούμε όμως τί περιλαμβάνει το πακέτο για την εκπαίδευση στις τρεις τεχνικές μασάζ:

Το πακέτο λοιπόν περιλαμβάνει:

• Τεχνικές Μασάζ (Relax Massage – Shiatsu / Healing Touch Massage / Hot Stone Massage)
• Πρακτική άσκηση και πιστοποίηση σπουδών
• Η χρονική διάρκεια του σεμιναρίου προσδιορίζεται στις 20 ημέρες

Ο νικητής μπορεί να παρακολουθήσει τα σεμινάρια που περιλαμβάνονται στην υποτροφία, στο πρώτο τμήμα που θα δημιουργηθεί αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού ή και σε επόμενα τμήματα που θα ακολουθήσουν ακόμα και μέσα στο 2014, αφού προηγουμένως έχει προηγηθεί συνεννόηση με την Coiffure Concept Seminars.

\"\"

Σεμινάρια τεχνικών μασάζ

Η κατάρτιση περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική μέσα από τα σεμινάρια που διδάσκουν οι καταξιωμένοι επαγγελματίες της Coiffure Concept Seminars.

Οι ενότητες που διδάσκονται είναι οι εξής:

Massage Relax – Shiatsu σώματος και προσώπου & Healing Touch Massage

Shiatsu, η τέχνη του μασάζ που στοχεύει στη διασφάλιση και την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ενεργοποιώντας και κατευθύνοντας το εγγενές σε κάθε οργανισμό θεραπευτικό δυναμικό προς την χαλάρωση, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει το άγγιγμα και η ανθρώπινη επαφή.

Μία ολοκληρωμένη αγωγή υγείας φερμένη από την Ιαπωνία, γνωστή και ως ‘’Βελονισμός Χωρίς Βελόνες’’, αφού ασκούμε δαχτυλικές πιέσεις σε ειδικά σημεία τα οποία είναι ίδια με τα σημεία του βελονισμού.

\"\"

Healing Touch Massage

Ένα είδος θεραπείας που ανακουφίζει από το στρες και την ένταση που δημιουργείται στους ιστούς του σώματος κατά την διάρκεια φυσικής άσκησης, χειρονακτικής εργασίας ή έντονου έργου.

Ένα είδος μασάζ που βοηθάει επίσης τον αθλητή να επανέλθει σε μία καλή σωματική κατάσταση μετά από κουραστική προπόνηση αλλά και τραυματισμούς.

Μαλάζεται το πιο βαθύ στρώμα μυϊκών ιστών με σκοπό να αποβάλλουν το γαλακτικό οξύ που έχει συσσωρευτεί ώστε να θεραπευτούν τραυματισμοί μαλακών μορίων.

Hot Stone Massage

Μασάζ με αιθέρια έλαια και πέτρες από βασάλτη με σκοπό να αφαιρέσει την κακή – αρνητική ενέργεια από τον δέκτη. Η ιδιαιτερότητα αυτού του μασάζ είναι ο συγχρονισμός διαφόρων τεχνικών (κατά πολλούς χορογραφία) που ασκεί ο θεραπευτής.

Διδασκαλία: Ο εισηγητής ξεκινά κάνοντας ένα demo massage σε σώμα, εξηγώντας παράλληλα την θεωρεία.

Η εκπαίδευση συνεχίζεται κάνοντας massage όλοι οι συμμετέχοντες με την βοήθεια του εισηγητή.

Όλες οι ώρες είναι εκμεταλλεύσιμες για πρακτική των συμμετεχόντων μεταξύ τους για να μπορέσουν να μάθουν σωστά τις κινήσεις αλλά και να νιώσουν τις πιέσεις, με υλικά που παρέχει το Σεμιναριακό Κέντρο.

Το τελευταίο μέρος είναι το εξεταστικό. Όλοι οι συμμετέχοντες δίνουν εξετάσεις κάνοντας massage στον εισηγητή τους σε συγκεκριμένο χρόνο. Εισηγητής: Αθηνά Ψυλλάκη

\"\"
Coiffure Concept Seminars

Η εταιρεία COIFFURE CONCEPT δημιουργήθηκε από την ανάγκη ύπαρξης μιας δυναμικής περιφερειακής εταιρείας, η οποία να έχει την δυνατότητα να παρέχει, ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους επαγγελματίες κομμωτές της Κρήτης και των Νησιών του Αιγαίου.

Με σύμμαχο την κορυφαία βιομηχανία επαγγελματικών προϊόντων Medavita Milano, που κατέχει ηγετική θέση στην Ιταλική αγορά ως η απόλυτη επιλογή των stars και των defiles (έχοντας έτσι κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην αγορά, ως συνώνυμη της ποιότητας από το 1963 σε παραπάνω από 70 χώρες), η Coiffure Concept, παρέχει ένα υψηλό επίπεδο προϊόντων στους συνεργάτες της.

Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία και με οδηγό το δικαίωμα που της δίνει η ποιοτική της πορεία ως εισαγωγική εταιρία επαγγελματικών προϊόντων κομμωτικής, αισθητικής, μακιγιάζ, αισθητικής νυχιών, η Coiffure Concept προχώρησε ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας ένα σύγχρονο Σεμιναριακό Κέντρο, με στόχο την εκπαίδευση και την άριστη προετοιμασία των αυριανών επαγγελματιών στον χώρο της ευεξίας και της ομορφιάς.

Στηριζόμενη σε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, διοργανώνει σεμινάρια λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, ανοίγοντας τον δρόμο για νέους επαγγελματίες που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο.

Με διαρκή προσήλωση στην αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, στην ιδιαίτερη φροντίδα των σπουδαστών αλλά και στην σοβαρότητα της γνώσης, στο πάθος γι’ αυτό που πρεσβεύει αλλά και στην καινοτομία των προϊόντων και της διδασκαλίας της, η εταιρεία έχει ήδη κερδίσει το στοίχημα και συνεχίζει δυναμικά για το μέλλον.

Αποκτήστε λοιπόν γνώση και διαβείτε τον δρόμο των νέων επαγγελματιών που ανοίγει το Σεμιναριακό Κέντρο της Coiffure Concept Seminars!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook