Σε άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών ανήκει το πτώμα το οποίο ανέσυραν αλιείς στη θαλάσσια περιοχή Άγιος Σώζων στη Κίσαμο Χανίων την Παρασκευή (δείτε εδώ) ενώ από ότι φαίνεται το θρίλερ για την ταυτοποίησή του αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίος ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός για πολλούς μήνες στο βυθό της θαλασσας, θα συνεχιστεί καθώς από τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία - νεκροτομή κ. Σταμάτη Μπελιβάνη, το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και υπολογίζεται ότι ο θάνατος επήλθε πριν από τουλάχιστον  3 έως 6 μήνες.

Η σορός του άτυχου άντρα βρίσκονταν για αρκετό καιρό στο βυθό της θάλασσας, μπλεγμένο σε δίχτυα ή παραγάδια έρμαιο στις επιθέσεις ψαριών και για το λόγο αυτό πολλά ιστοτεμάχια από το κορμί του δεν ανευρέθησαν.

Επίσης δεν βρέθηκαν κατάγματα και σημάδια από παλαιότερες επεμβάσεις αλλά ούτε και τραύμα από όπλο ή νύσσον όργανο,  ενώ ελήφθη γενετικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για κάποια πιθανή ταυτοποίηση στο μέλλον.

Flashnews.gr