Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της Έκθεσης για το Ξενοδοχείο, το Κατάστημα και το Σπίτι η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2013 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου.

Για την ALPHA EXPO, έκθεση δεν είναι μόνο παρουσίαση προϊόντων αλλά το μέσο για να δώσουμε λύσεις στα θέματα που απασχολούν όλους μας στην καθημερινότητά μας.

Πως; Μα φυσικά με τη συνδρομή των ειδικών!

Μαζί μας θα είναι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου οι Σύλλογοι Διευθυντών Ξενοδόχων Κρήτης και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Ξενοδόχων κος Πελεκανάκης Γιώργος ο οποίος μας παρουσιάζει τους Τρόπους Ανάπτυξης για την Επιμήκυνση της Τουριστικής Περιόδου.

Το ΤΕΕ Τμήμα Ανατολικής Κρήτης την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου μας παρουσιάζει θέματα ζωτικά για τους κλάδους της Έκθεσης.

Για μια ακόμη χρονιά η Έκθεση Ξενοδοχειακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός είναι το βήμα για τους επαγγελματίες του τόπου οι οποίοι μας παρουσιάσουν τις υπηρεσίες, τις καινοτομίες και τα προϊόντα τους.

Μας εξηγούν όλους τους τρόπους και γιατί να επιλέξουμε να συνεργαστούμε μαζί τους και μας δίνουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε από κοντά.

Από τις 29 Νοεμβρίου ως τις 2 Δεκέμβριου θα είμαστε όλοι στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης για να ανανεώσουμε, να ανακαινίσουμε και να επισκευάσουμε το χώρο μας!

Ώρες Λειτουργίας: 10.30 -20:30

Πληροφορίες για τις παράλληλες εκδηλώσεις, τους ομιλητές, τα θέματα & τις ώρες που διεξάγονται αναρτώνται στο site www.alfaexpo.gr και στη σελίδα της Alpha Expo στο www.facebook.com/alfaexpo