Διασχίζοντας απόσταση περίπου 90 χιλιομέτρων ο υπερμαραθωνοδρόμος Γιάννης Κούρος θα δείξει πόσο εύκολα εκμηδενίζονται  οι αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων, με τον εθελοντισμό.

Ο Γιάννης Κούρος θα ξεκινήσει την Κυριακή από τη Χώρα Σφακίων στις 09:00 και θα έρθει τρέχοντας στα Χανιά, διασχίζοντας το νομό Χανίων από το ένα άκρο στο άλλο και περνώντας από Ίμπρο, Ασκύφου, Βρύσες, Άγιους Πάντες, Νιο Χωριό, Αρμένους, Καλύβες, Καλάμι, Σούδα, θα καταλήξει στο Εθνικό Στάδιο Χανίων όπου θα γίνει σύντομη εκδήλωση προς τιμήν του.

Αξίζει όλοι να βρίσκονται στην τελετή υποδοχής του υπερμαραθωνοδρόμου με τον σχηματισμό ανθρώπινης αλυσίδας που θα πραγματοποιηθεί από τις 14:00-16:00 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων με συμμετοχή αναμνηστικής μπλούζας αξίας 5 ευρω.

Η παρουσία είναι σημαντική γιατί τα έσοδα θα διατεθούν κυρίως για την κτιριακή βελτίωση του Κέντρο Αποκατάστασης Παίδων και Νέων Κρήτης

Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων με την Αντιπεριφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων, τον Δήμο Αποκορώνου και τον Δήμο Σφακίων, με φιλανθρωπικό σκοπό, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Συνάνθρωπος» και σε ιδρύματα της πόλης των Χανίων.

Μέσα στο πλαίσιο των ίδιων εκδηλώσεων, ο υπερμαραθωνοδρόμος Γιάννης Κούρος θα ανακηρυχτεί επίτιμος δημότης Αποκόρωνα από το Δήμαρχο Αποκορώνου .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook