Με επιστολή του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη, ο Δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης ζητά την άμεση έναρξη εργασιών ασφαλτόστρωσης στους δρόμους προς το Αεροδρόμιο.

Αναλυτικά η επιστολή του αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της επερχόμενης εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση επαρχιακής οδοποιίας Σητείας» παρακαλούμε να εντάξετε και τις εργασίες ασφαλτόστρωσης του περιφερειακού δρόμου του Αεροδρομίου Σητείας.

Πρόκειται για δρόμο διανοιγμένο από το Δήμο Σητείας μήκους 1,6 χλμ.περίπου, ο οποίος συνδέει την περιφερειακή οδό της πόλης (τριτεύον Εθνικό δίκτυο) με την είσοδο του αεροδρομίου από την πλευρά της πόλης και με τη Δημοτική οδό Μάχης Κρήτης.

Ο δρόμος αυτός είναι ζωτικής σημασίας για την πόλη μας και για τη λειτουργία του Αεροδρομίου της, ειδικά τώρα που με την έναρξη πτήσεων charters από τον επόμενο μήνα (μετά την ολοκλήρωση της επέκτασης των εγκαταστάσεων της αίθουσας αφίξεων – αναχωρήσεων που όπως γνωρίζετε έχει δρομολογηθεί αρμοδίως) αναμένεται κατακόρυφη αύξηση της επιβατικής κίνησης.

Επίσης, στο ίδιο έργο παρακαλούμε να συμπεριλάβετε και την αποκατάσταση της οδού από Ερμούπολη Παλαικάστρου προς Ναυτική βάση Κυρδιαμαδίου, ο οποίος παρουσιάζει εκτεταμένες φθορές στο οδόστρωμά του καθώς και κατολισθήσεις, προβλήματα τα οποία χρήζουν αποκατάστασης επειγόντως»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook