Η Praktiker, έχοντας γίνει πρόσφατα μέλος στο GR.EC.A, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, συμμετέχει στην εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου και επιφυλάσσει μία μοναδική γιορτινή έκπληξη για όλους τους επισκέπτες του e-shop της www.praktiker.gr. Από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, και για μία ολόκληρη εβδομάδα μέχρι και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, προσφέρει δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα, για όλες τις online παραγγελίες.

Η Praktiker, η οποία συνεχίζει να επενδύει ουσιαστικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την αναβάθμιση του online shop www.praktiker.gr, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών που το ανέδειξαν Νο1 e-shop στον κλάδο του DIY & Home Improvement. Το e-shop της Praktiker, χάρη στην υψηλή λειτουργικότητά του σε συνδυασμό με τη συνεχή και ραγδαία βελτίωση των χαρακτηριστικών απόδοσής του, έχει γίνει Νο1 προορισμός για τους online καταναλωτές πετυχαίνοντας εξαιρετικά rankings.Περιλαμβάνοντας περισσότερα από 10.000 προϊόντα, το www.praktiker.gr έχει συγκαταλεχθεί στα κορυφαία λιανεμπορικά websites και στα 5 πρώτα ελληνικά e-shops που προτιμούν οι χρήστες στη χώρα μας ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς για τις ηλεκτρονικές αγορές στον κλάδο του, σημειώνοντας υψηλά στατιστικά απόδοσης:

  • Ρεκόρ επισκεψιμότητας: >1.200.000 επισκέψεις το μήνα
  • >20.000.000 page views το μήνα (Μ.Ο. 17 σελίδες ανά επίσκεψη)

Η Praktiker επενδύει δυναμικά στο online εμπόριο, ενισχύοντας, διαρκώς, την ηγετική της θέση στον κλάδο του ελληνικού λιανεμπορίου, για να προσφέρει ακόμα καλύτερη «e-ξυπηρέτηση» στους έλληνες καταναλωτές σε κάθε σημείο της χώρας. Επωφεληθείτε από τη μοναδική αυτή προσφορά δωρεάν παράδοσης προϊόντων για μία ολόκληρη εβδομάδα από τις 3-10 Δεκεμβρίου και προμηθευτείτε Χριστουγεννιάτικα στολίδια, είδη θέρμανσης και χιλιάδες δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου (3-10/12/2013) διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου GRECA* υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και αποτελεί θεσμό που κινείται στα πρότυπα του Αμερικανικού Cyber Monday και γίνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα με στόχο να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, εξυπηρετώντας τις ανάγκες του έλληνα διαδικτυακού καταναλωτή. Στις Η.Π.Α., αλλά και σε άλλες χώρες που γίνονται αντίστοιχες ενέργειες, παρατηρείται σημαντική αύξηση του online B2C τζίρου, ενώ σηματοδοτείται η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

*Περισσότερες πληροφορίες για το GRECA θα βρείτε στο www.greekecommerce.gr