Πλέον όλοι ξέρουν το bitcoin όμως κανείς δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι μπορεί να αγοράσει κάποιος με το ψηφιακό νόμισμα.

Το marketwatch.com συγκέντρωσε μερικά από τα πιο περίεργα πρά γματα που μπορούν να αγορασθούν με bitcoins.

Και από ότι φαίνεται η λίστα είναι μεγάλη και ιδιαίτερη καθώς χρησιμοποιώντας τα εικονικά νομίσματα μπορεί κανείς να αγοράσει από ένα ζευγάρι κάλτσες μέχρι ένα πανάκριβο βάζο Tiffany αλλά και να πληρώσει τη διαμονή του σε εξοχική κατοικία στη Νίκαια της Γαλλίας.

Με bitcoin λοιπόν μπορεί κανείς να αγοράσει κάλτσες από το ηλεκτρονικό κατάστημα Grass Hill Alpacas -που κοστίζουν μόλις 20 δολάρια το ζευγάρι. Βέβαια πλέον, με ένα bitcoin θα μπορούσε κανείς να αγοράσει μια…50άδα.

Η ηλεκτρονική σελίδα για αγορές online SomthingGeeky.com δέχεται bitcoins για αγορές ρούχων, αλλά και άλλων μικροαντικειμένων, όπως κούπες και ποτήρια με τυπωμένους ήρωες από το παιχνίδι Angry Birds αλλά και από το Star Wars.

Την ίδια στιγμή το StatelessSweets.com ανταλλάσσει bitcoins με σοκολάτες και κάθε είδους γλυκά, ενώ το site δημοπρασιών AspireAuctions.com δέχεται τα εικονικά νομίσματα ως τρόπο πληρωμής για την απόκτηση πανάκριβων αντικειμένων, όπως ένα βάζο Tiffany έναν πάπυρο αντίκα από \”Το Βιβλίο των Νεκρών\”, αλλά κι ένα διαχρονικό ξύλινο μουσικό κουτί.

Με bitcoins μπορεί κάποιος να απολαύσει ένα γεύμα στο Firehouse BBQ Grill στο Salt Lake City, να αγοράσει είδη επιβίωσης, κυρίως για κατασκηνωτές, από το Survival Camping Store αλλά και γλυκίσματα για τα άλογά του από το pet shop Keystone Pet Place.

Και για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν τα bitcoins τους για υλικά αγαθά τότε έχουν την επιλογή να ταξιδεψουν στην Γαλλία και να μείνουν σε υπερπολυτελείς εξοχικές κατοικίες με κόστος 273 δολαρίων τη βραδιά.

Στα διαμερίσματα αυτά μπορεί να απογορεύεται το κάπνισμα και τα κατοικίδια ζώα αλλά τα bitcoin είναι ευπρόσδεκτα! Κι αν η Γαλλία δεν είναι του γούστου σας υπάρχουν αντίστοιχες προσφορές σε ξενοδοχεία της Κροατίας αλλά και του San Fracisco.

newmoney.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook