Μεγάλη είναι η σιγουριά στην Πάτρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Football League 2 από την Παναχαϊκή ώστε τόσο καιρό βγαίνουν ανακοινώσεις σχετικές με απονομή τροπαίου και εκδηλώσεις για φιέστα. Το δεδομένο είναι ότι οι Πατρινοί είναι «αγκαλιά» με τον πολυπόθητο τίτλο και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία καθώς θέλουν έναν βαθμό μαθηματικά αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε από πού πηγάζει τόση σιγουριά ώστε να θεωρείται σίγουρο ότι ο Πλατανιάς δεν μπορεί να της… κάνει την ζημιά μέσα στην Αγυιά.

 

Μπορεί βέβαια ακόμα και με ήττα οι «ροσσονέρι» να πάρουν την άνοδο σε περίπτωση που ηττηθεί και ο Ηρακλής Ψαχνών στα Μέγαρα. Αλλά αυτό μπορεί να φέρνει μεγάλη αισιοδοξία και ενθουσιασμό στις τάξεις της Παναχαϊκής αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμάτε μια ομάδα σαν τον Πλατανιά, που στον πρώτο γύρο την είχε συντρίψει με 3-0 και που όλη τη χρονιά έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο παιρνόντας από έδρες που κανείς δεν περίμενε (Αίγιο, Ριζούπολη, Σαλαμίνα κ.α). Μάλιστα δεν είναι πολλές μέρες από τότε που δήλωσε ο πρόεδρος των Αχαιών ότν πρέπει να προσέξουν όλοι το παιχνίδι με τον Πλατανιά και να μην έχουν στο μυαλό τους την φιέστα.

Όπως και να έχει η ΠΑΕ Παναχαϊκή έβγαλε μια μακροσκελή ανακοίνωση σχετική με διάφορα θέματα, στην οποία μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για απονομές και γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

 

«1. Έχουν διατεθεί 6500 εισιτήρια και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή επαναλαμβάνει την έκκληση της οι οπαδοί μας να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέχρι το Σάββατο.

2. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο παιχνίδι της Κυριακής με το Πλατανιά στην μνήμη του Ήρωα πυροσβέστη Χρήστου Μαντά που έχασε την ζωή του από αδίστακτους ληστές στην προσπάθεια του να προστατέψει συμπολίτες του.

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας θα φιλοξενήσει την Κυριακή στα επίσημα του σταδίου της Αγυιάς την οικογένεια του εκλιπόντος.

3. Στον οικογενειακό ναό του Αγίου Σεραφείμ την Παρασκευή 6 Μαΐου ημέρα που τιμάται και η μνήμη του Αγίου Σεραφείμ στο Βέλο Κορινθίας και στο οικογενειακό κοιμητήριο Κούγια θα γίνει το μνημόσυνο στην μνήμη της Καλλιόπης Κούγια μητέρας του προέδρου της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή , θα προηγηθεί η ετήσια λειτουργία για την εορτή του Αγίου Σεραφείμ και θα ακολουθήσει το μνημόσυνο.

4. Ο Βασίλης Γεωργίου θα συντονίσει από μικροφώνου τις απονομές και την γιορτή της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE 2 την Κυριακή 8 Μαΐου 2011.

5. Στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μίλησε πριν την προπόνηση ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και τους επέστησε την προσοχή τους για την σημασία του κυριακάτικου αγώνα με τον Πλατανιά».

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook