Διαπίστωσαν ότι διαφωνούν για ακόμη μια φορά Κυβέρνηση και Τρόικα στο θέμα των πλειστηριασμών και πλέον η σκυτάλη περνά στην C. Lagarde (ΔΝΤ) Olli Rehn ( Ε.Ε) Draghi (ΕΚΤ) στους οποίους καταφεύγουν οι επικεφαλής της Τρόικας προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν ή όχι τις διαπραγματεύσεις. 
Για όλες τις παραπάνω κινήσεις έχει ήδη ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
\”Υπάρχει σημαντική διαφωνία για τη μεταβατική χρονιά του 2014 σε ό,τι αφορά τα κριτήρια και τους αριθμούς\” σχολίασε μετά τη συνάντηση που διήρκεσε 1,5 ώρα κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου ανάπτυξης. 
Η εικόνα που μετέφεραν οι διαπραγματευτές της ελληνικής πλευράς είναι ότι ο χρόνος έχει πλέον τελεθώσει και παραμένει άγνωστο αν θα υπάρξει νέα συνάντηση αύριο ή η κυβέρνηση θα οδηγηθεί σε μομονερή απόφαση για την προστασ΄θα της Α΄ κατοικίας από πλειστηριασμούς και το 2014.
Μέχρι απόψε το βράδυ πρόοδος είχε υπάρξει μόνο σε ό,τι αφορά το μόνιμο νομοθετικό πλαίσιο που θα ισχύσει από το 2015 και εξής για το οποίο υπάρχει συμφωνία επί της αρχής καθώς και για το ότι δεν αμφισβητούνται εκ μέρους των δανειστών ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (νόμος Κατσέλη) και ο νόμος για τις ρυθμίσεις δανείων για τους ενήμερους δανειολήπτες. 
capital.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook