Μετά από αρκετό καιρό ο Σπύρος Μπαξεβάνος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού οι Ψυχουντάκης, Χολέβας και Παραλίκης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Ο πρώτος είχε τραυματιστεί στον αγώνα του Κισσαμικού με την Πεύκη, ενώ ο δεύτερος στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Όσον αφορά τον "Πάρα" είχε ενοχλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Χανιώτικη ομάδα απηύθυνε κάλεσμα και στον κόσμο για τον αγώνα της Κυριακής (22/12) με τον Ατρόμητο Πειραιά, που θα γίνει στο Μάλεμε.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00, στο γήπεδο του Μάλεμε, η ομάδα μας υποδέχεται τον Ατρόμητο Πειραιά, για την 11η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Στον τελευταίο αγώνα για το 2013 θέλουμε ο κόσμος να βρεθεί στο πλευρό μας και να ωθήσει την ομάδα στη νίκη, για να κλείσει ιδανικά η χρονιά."

Η ενημέρωση για την προετοιμασία:

"Ομαλά και χωρίς προβλήματα κυλάει η προετοιμασία της ομάδας μας, για τον αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά. 

Ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού πλέον συμμετέχουν κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα οι Ψυχουντάκης, Χολέβας και Παραλίκης.

Την Τετάρτη (18/12) η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί, ενώ την Πέμπτη (19/12) και την Παρασκευή (20/12) για το απόγευμα."Λευτέρης Αντωνακάκης