Ταχυδρόμοι των εαυτών τους αναγκάζονται να γίνουν οι κάτοικοι περιοχής του Ελ. Βενιζέλου στα Χανιά αφού η αλληλογραφία που φτάνει στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στις Μουρνιές δύσκολα βρίσκει τους παραλήπτες της.

Οι κάτοικοι δεν γνωρίζουν αν και πότε έχουν αλληλογραφία και αν παρ' ελπίδα το μάθουν πρέπει να πάνε οι ίδιοι στο ταχυδρομείο να την παραλάβουν.

Το πρόβλημα στη διανομή της αλληλογραφίας στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου είναι μεγάλο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να κάνουν καιρό να δουν γράμμα

Αρχές Δεκεμβρίου το Flashnews.gr είχε αναδείξει το θέμα της τεράστιας καθυστέρησης στη διανομή αλληλογραφίας στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου (δείτε εδώ)

Του έκοψαν το τηλέφωνο γιατί δεν του ήρθε ποτέ ο λογαριασμός

Τα προβλήματα και τα ευτράπελα προκύπτουν όταν πρόκειται για λογαριασμούς.

Χαρακτηριστική περίπτωση του κ. Μ.Κ. ο οποίος μιλώντας στο Flashnews.gr ανέφερε ότι του έκοψαν το τηλέφωνο για το λόγο αυτό.

Οι λογαριασμοί είχαν συσσωρευτεί στο κατάστημα των Μουρνιών χωρίς ο ίδιος φυσικά να το γνωρίζει.

Κάποια στιγμή, λόγω των απλήρωτων λογαριασμών, κόβεται το τηλέφωνο. Όταν έσπευσε να δει τι ακριβώς συμβαίνει, πήγε στο ταχυδρομείο και εκεί βρήκε ένα πάκο από διάφορους λογαριασμούς να τον περιμένουν.

Ο ίδιος πλήρωσε την οφειλή καθώς και το ποσό της επανασύνδεσης.

Η συνταξιοδότηση ενός υπαλλήλου - διανομέα από το κατάστημα των ΕΛΤΑ στις Μουρνιές, άφησε ορφανό το πόστο για το οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει καμία πρόθεση από τα κεντρικά να καλυφθεί.

Αποτέλεσμα, η αλληλογραφία να συσσωρεύεται στο ταχυδρομείο και οι κάτοικοι να πρέπει να απευθυνθούν οι ίδιοι στο κατάστημα και να βρουν την αλληλογραφία τους.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, το πρόβλημα παρατείνεται, όχι όμως και τα όρια υπομονής των πολιτών.

Flashnews.gr