Λίγες μέρες πριν παραχωρόντας συνέντευξη στο flashnews.gr η Φιλιώ Μανωλιουδάκη είχε υποσχεθεί ότι αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα πόλο στις Γυναίκες τότε αυτό θα αφιερωθεί στον κόσμο της ομάδας. Το Σάββατο φρόντισε να προσφέρει η ίδια στο… κοινό του Πειραιά μια απολαυστική παράσταση με εντυπωσιακά γκολ που έδωσαν την δυνατότητα στις «ερυθρόλευκες» να… αγγίξουν την κούπα κάνοντας το 2-0 με 9-7 σκορ απέναντι στη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο.

 

Η Χανιώτισσα περιφερειακός ήταν πρωταγωνίστρια στην μεγάλη νίκη της ομάδας της σημειώνοντας 4 γκολ που οδήγησαν στην επικράτηση κόντρα στην ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, η οποία δεν βρήκε λύση στην αντιμετώπιση της Μανωλιουδάκη.  

Η Βουλιαγμένη, όπως και στον πρώτο τελικό, ξεκίνησε πιο καλά και είχε το προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο με 2-3. Εκεί κάπου πήρε… μπρος η «ερυθρολεύκη» μηχανή και με επιμέρους σκορ 3-1 στην δεύτερη περίοδο έκλεισε το ημίχρονο με 5-4.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την διαφορά και στα 2 γκολ έχοντας προβάδισμα με την συμπλήρωση 24’ με 7-5. Στο τελευταίο οκτάλεπτο υπήρξε ισορροπία και δεν άλλαξε κάτι πέρα από το τελικό σκορ (9-7).

Ο τρίτος τελικός θα διεξαχθεί την Δευτέρα (9/5 -19.00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού και μένει να φανεί αν υπάρξει στέψη για τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη ή αν η περσινή πρωταθλήτρια πάρει παράταση… ζωής.

Τα 8λεπτα: 2-3, 3-1, 2-1, 2-2.

 

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Μανωλιουδάκη 4, Αντωνάκου 2, Φαν Μπέλκουμ 2, Αβραμίδου 1

 

ΝΟ Βουλιγαμένης (Αλεξία Καμμένου): Ρουμπέση 2, Λιόση 1, Ασημάκη 1, Γερόλυμου 1, Κόνουκ 1, Τσουκαλά 1

 

Καταιγισμός συγχαρητηρίων σε Μανωλιουδάκη

 

Χωρίς αμφιβολία ήταν το πρόσωπο του δεύτερου τελικού με την Βουλιαγμένη, αφού με τις «βολίδες» της οδήγησε τα «ερυθρόλευκα» κορίτσια στο 2-0. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μάλιστα αναγνώρισε την σημαντική προσφορά της και την απόδοση που είχε και… κατέκλισε το προσωπικό της προφίλ στο facebook από μηνύματα συγχαρητηρίων.

Το πιο χαρακτηριστικό ήταν αυτό που την ανέφεραν ως «Τζιοβάνι» του πόλο ενώ σε προσωπικό της blog η συμπαίκτρια της Μαυρέλου αναφερόντας σε ένα σχόλιο που άκουσε σχετικά με το ότι ο Θεός είναι… Κρητικός.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook