Μπροστά σε ένα τεράστιο λάθος που έχει προκαλέσει σάλο στην Αμερική βρέθηκαν συγγενείς μίας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών. Την ώρα που όλα ήταν έτοιμα για την κηδεία, ή τουλάχιστον έτσι πίστευαν όλοι, οι συγγενείς της Margaret Pokka ανακάλυψαν πως στο φέρετρο έχει μέσα άλλη σορό.

Η 82χρονη Margaret Pokka απεβίωσε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στο νησί Saint Martin. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail περίπου την ίδια ώρα έχασε τη ζωή της και μία άλλη γυναίκα και οι Αρχές πιστεύουν ότι οι σοροί των δύο γυναικών μπερδεύτηκαν πριν σταλούν στις περιοχές καταγωγής τους.

«Κοίταξα προς τα πάνω και σκέφτηκα "Θεέ μου, Θεέ μου με κοροϊδεύεις;" Είχα μείνει άναυδη», διηγιέται η κόρη της νεκρής, Lisa Kondvar από το Rhode Island. Αναζητώντας απαντήσεις, πήγε στο διευθυντή το γραφείου κηδειών, ο οποίος την παρέπεμψε στο γραφείο κηδειών του Saint Martin, το οποίο είχε ήδη δημιουργήσει προβλήματα στην οικογένεια, ζητώντας 7.000 δολάρια για την αποστολή της σορού στις ΗΠΑ.

Από την έρευνα προέκυψε ότι μια Καναδή είχε πεθάνει με μικρή χρονική διαφορά και το σώμα της είχε αποτεφρωθεί στην Οτάβα.

Η οικογένεια προσέλαβε έναν ιδιωτικό ντεντέκτιβ, ο οποίος συνεργάζεται με τις αρμόδιες Αρχές, ενώ παράλληλα σκέφτονται να απευθυνθούν σε διεθνή εισαγγελέα.

iefimerida.gr