Στοιχεία ιλαροτραγωδίας έχει η ιστορία του 41χρονου Κρις Παγκάνο από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ο οποίος συνελήφθη γιατί ζητούσε από γυναίκες να τον παρακολουθούν, ενώ ο ίδιος έκανε σεξ με… τυρί!

Ο τυρολάγνος, σύμφωνα με τα θύματά του, τις σταματούσε στο δρόμο και τους προσέφερε 50 δολάρια, προκειμένου αυτές να τον παρακολουθήσουν να συνουσιάζεται με το γαλακτοκομικό.

Ανάμεσα στα θύματά του, ήταν και μια 19χρονη η οποία τον γνώρισε τον Ιούλιο του 2012 μέσω ενός site γνωριμιών. Χωρίς να την γνωρίζει της έστειλε μήνυμα, στο οποίο της αποκάλυπτε ότι ψάχνει για κάποια που θα τον ικανοποιήσει σεξουαλικά με ένα κομμάτι τυρί.«Μου έγραφε πόσο έντονη ήταν η επιθυμία του και ότι έψαχνε απελπισμένα να βρει μια κοπέλα», αποκάλυψε, ενώ πρόσθεσε πώς το αγαπημένο του τυρί είναι το έμενταλ.

«Δοκίμασα διάφορα είδη τυριών, όπως το αμερικάνικο, το τσένταρ, αλλά το έμενταλ είναι το καλύτερο», της είχε γράψει σε μήνυμα.

Οι γείτονές του δήλωσαν ανακουφισμένοι για την σύλληψή του, καθώς όπως είπαν, ο Παγκάνο, συνήθιζε να κυκλοφορεί στην γειτονιά αρματωμένος με το όπλο του και φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές εντόπισαν το προφίλ ενός άνδρα, που είναι ακριβώς ίδιος με τον Παγκάνο, σε ένα site γνωριμιών, από το οποίο είχε σταλεί το εξής μήνυμα σε μια γυναίκα:

«Άρχισα να συγκρίνω τα κορίτσια με το τυρί, εξαιτίας της γαλακτώδους υφής τους. Τα κορίτσια είναι απαλά και λεία και συνήθως τους αρέσουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Επίσης συνήθως στις διαφημίσεις γαλακτοκομικών, συνήθως πρωταγωνιστούν κορίτσια. Για όλα αυτά, άρχισα να αντικαθιστώ τα κορίτσια με το… τυρί στο σεξ».

newpost.gr