Αν και μέχρι τώρα πέρα από το ενδιαφέρον του Νότη Ψυλλάκη για να δραστηριοποιηθεί με μια ομάδα από φίλους του επιχειρηματίες στα διοικητικά του ΑΟΧ δεν υπήρχε κάποια άλλη πρόταση οι εξελίξεις φαίνεται να είναι ραγδαίες. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Αγίου Δημητρίου, Μανώλης Τζινευράκης, είναι διατεθειμένος να αναλάβει τα ηνία της χανιώτικης ομάδας.

 

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή τους στο Χανιά ΣΠΟΡ FM 90,5 οι Μάκης Καρτσωνάκης και Λευτέρης Αντωνακάκης ο 41χρονος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται να ασχοληθεί άμεσα με τα διοικητικά των «μπλε» αφού ξέρει την κατάσταση στην ομάδα των Χανίων και ενημερώνεται για τις εξελίξεις. Βέβαια δεν θα βρίσκεται στην Γενική Συνέλευση του ΑΟΧ το βράδυ της Δευτέρας (9/5-20.00).

 

Ο χανιώτικης καταγωγής παράγοντας είναι χρόνια στο… τιμόνι της ομάδας από το Μπαχράμι την οποία είχε οδηγήσει μέχρι την Β’ Εθνική.

Φέτος η «Μπάρτσα» αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία Αθηνών διεκδικώντας την άνοδο στο Περιφερειακό και μια… στροφή πριν το τέλος ισοβαθμεί στην κορυφή με Α.Ε. Ηρακλείου και Μελίσσια.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν αυτό το διαφαινόμενο ενδιαφέρον πάρει σάρκα και οστά στο μέλλον.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook